De grootste zonwering specialist van Nederland.
Horeca zonwering

Horeca zonwering

’s Zomers als de zon fel schijnt, hoopt een gast verkoeling op uw terras te vinden. Even lekker in de schaduw uitblazen en genieten van een ijskoud drankje. Tegen de avond als het flink is afgekoeld – en tijdens de nazomer – verwacht hij juist behaaglijke warmte.

Aan deze wensen kan Ambiance Zonwering met haar zonwerende productassortiment ruimschoots voldoen. Ook zorgen we ervoor dat het tijdens zonnige dagen binnen in uw hotel, restaurant, café of bar aangenaam toeven is. Geen hinderlijke zonnestralen, warmte en onnodige koeling door de energievretende airco meer.

Comfort bij alle weersomstandigheden

De terrasoplossingen bieden schaduw op warme dagen
Bij regen zitten gasten droog
Sfeervolle verlichtingopties zijn veelal in te bouwen
Kies een windbestendig product voor maximaal rendement

Zonwering voor horeca

Het succes van uw terras, hotel, eetgelegenheid of uitgaansgelegenheid staat of valt met het comfort dat u aan uw gasten biedt. Een uitgebreid assortiment producten afgestemd op horeca laat jouw gasten het hele jaar genieten. 

Schaararmscherm

Schaararmscherm

Horecamarkies

Horeca markies

Een horeca markies wordt volledig op maat gemaakt in iedere gewenste breedte. Door de vorm van de markies wordt regenwater snel afgevoerd via het waterafstotende doek waardoor het dat ook bij regen droog blijft onder een markies. 

Plaats verlichting en verwarming onder de markies om het hele jaar gebruik te kunnen maken van het terras. 

De markies kan worden voorzien van bedrukking voor een opvallende en herkenbare uitstraling. 

Horeca parasol

Horeca Parasol 

Een stevige parasol biedt gasten bescherming tegen zon en regen. Parasols zijn uit te voeren met verlichting, verwarming en bedrukking. 

Door meerdere parasols te combineren is ieder terras (flexibel) te overdekken. 

Ambiance PVC-vouwdak

PVC Vouwdak

Het PVC doek van het vouwdak is elektrisch te openen en te sluiten. Geopend genieten gasten van maximaal buitengevoel. Wordt het te warm, te koud of dreigt er regen? Met één druk op de knop vouwt het 100% waterdichte PVC doek uit tot een strakke overkapping. 

De PVC vouwdaken zijn uit te voeren met ingebouwde verlichting. Toevoeging van screens, glazen wanden en terrasheaters zorgen voor extra comfort. 

Ambiance Lamellendak

Lamellendak 

Een lamellendak bestaat uit een stevige aluminium contructie die oneindig in lengte en breedte te koppelen is. Zo kan ieder denkbare terras worden overkapt. De aluminium lamellen zorgen voor een unieke sfeer op het terras. In gesloten toestand bieden ze schaduw en is het dak 100% waterdicht. 

Ook het lamellendak is uit te voeren met verlichting, screens en glazen wanden.