De grootste zonwering specialist van Nederland.

Zonwering voor midden- en kleinbedrijf

Ramen zijn onmisbaar in kantoorgebouwen, maar de zon heeft soms negatieve invloed op de temperatuur en zicht op beeldschermen. Daardoor kan de productiviteit van medewerkers flink afnemen! Effectieve zonwering zorgt voor een prettig werkklimaat en voldoen aan de energieprestatienorm. 

Windvaste screens

Windvaste screens

Screens zijn veelvuldig toegepaste zonwering vanwege de hoge effecientie; doordat het raam geheel bedekt is word inval van zonlicht- en warmte voorkomen. Daarnaast zijn screens erg compact en zorgen ze voor een strakke uitstraling. Doordat screendoek is geperforeerd blijft het zicht naar buiten grotendeels behouden. 

Bij windvaste screens zit het doek stevig gefixeerd in de geleiders. Hierdoor krijgt wind nauwelijks vat op het doek. Dit voorkomt schade bij harde wind en zorgt ervoor dat doek of onderlat niet gaan klapperen. 

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën 

Door de lamelleen van de buitenjaloezie te kantelen treed zonlicht niet binnen, maar blijft het uitzicht naar buiten deels behouden. Dankzij de open structuur van de lamellen wordt er geen warmte opgebouwd tussen zonwering en het raam. Dit maakt een buitenjaloezie tot de meest efficiënte vorm van zonewering. 

Uitvalschermen

Uitvalscherm

Het uitvalscherm is een klassieke zonwering dat veel wordt gebruikt aan kantoorpanden. De reden hiervoor is dat het uitvalscherm erg goed bestand is tegen wind. 

De uitvalschermen kunnen met diverse armen worden uitgevoerd, afhankelijk van toepassing en gewenste windbestendigheid. 

Markisolette

Markisolette

Bij een markisolette loopt het zonweringsdoek eerst vlak langs het raam naar beneden en krijgt daarna een kleine uitval. Hierdoor is de markisolette ideaal voor gebruik bij hoge ramen. 

In tegenstelling tot screendoek heeft het doek van de markisolette geen doorzicht. Door de uitval aan de onderkant blijft het uitzicht toch deels behouden. 

Verosol effectieve binnenzonwering

Verosol binnenzonwering

Uniek aan de producten van Verosol is de opgedampte aluminium coating aan de achterzijde van het doek. Dit zorgt ervoor dat het zonlicht terug naar buiten wordt gekaatst in plaatst van dat het door het doek, dat aan de binnenzijde van het raam hangt, wordt geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de producten van Verosol in tegenstelling tot andere vormen van raambekledingen fors warmtewerend is. Ook in de winter draagt het aluminium laagje bij aan extra isolatie dankzij de lage emissiewaarde. 

Bij Verosol doeken is keuze uit diverse transparanties waardoor het zicht naar buiten behouden blijft.