Oplossingsgericht denken in zonwering

Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven is van oorsprong een specialist in buitenzonwering en rolluiken. Tegenwoordig zijn productgroepen als terrasoverkappingen, balkonbeglazing, binnenzonwering, raamdecoratie, shutters en horren echter onmogelijk weg te denken uit het riante kwaliteitsassortiment.

Maak een digitale wandeling door onze showroom! 

Zonweringtrends

Een eerste blik in de ruim opgezette showroom (400m2), gevestigd aan de Hastelweg 141a in Eindhoven, laat u zien dat u te maken heeft met een zonweringspecialist. Kwaliteit, service, een ruim assortiment volgens de laatste zonweringtrends en vakkundige montage staan hoog in het vaandel. Ambiance Zonwering Avalon biedt voor ieder wat wils, afhankelijk van het budget.
Maatwerkoplossing in zonwering
Zonwering is veelal een maatwerkoplossing. Persoonlijk advies is dan ook van groot belang. Eigenaren Arthur Smulders en Daniëlle van Lieshout van Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven nemen de tijd voor een goed advies en denken oplossingsgericht. Iedere aanvraag, order of serviceopdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Belangrijk is dat u als klant te allen tijde zorgeloos kunt genieten van een comfortabel leefklimaat zowel binnen als buiten.

Vakmanschap

Ambiance Zonwering Avalon maakt onderdeel uit van de landelijke winkelformule Ambiance Zonwering. De kennis en ervaring van de Ambiance ondernemers staat garant voor kwaliteit, dienstverlening en vakmanschap. Door deze samenwerking en de aansluiting bij ROMAZO (branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland), kan Ambiance Zonwering Avalon nog beter en sneller inspelen op uw wensen.
TOP 3 Beste zonweringbedrijf van het jaar 2013

Zonvakker van het jaar 2013

undefined

Met trots kunnen wij u melden dat Ambiance Zonwering Avalon door collega's en leveranciers, samen met 2 andere zonweringspeciaalzaken, afgelopen najaar is genomineerd voor de titel "Zonvakker van het jaar 2013" van Nederland!
Inmiddels heeft de jurydag plaatsgevonden en is op 17 maart jl. tijdens de uitreiking bekend gemaakt welk bedrijf zich daadwerkelijk de beste van Nederland mag noemen.
Ambiance Zonwering Avalon heeft daarbij de 3e plaats behaald, waar wij uiteraard bijzonder trots op zijn. De punten waar wij hoog op scoorden betroffen onze aanpak op het gebied van after sales, service, klanttevredenheid (score 8,6!), persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, oplossingsgerichtheid en vakmanschap. Voor ons is dit een bevestiging dat onze aanpak en werkwijze alom gewaardeerd wordt.
Wij bedanken iedereen die op ons heeft gestemd. Met het huidige voorjaarsweer, uw vertrouwen in ons bedrijf en de notering in de Top 3 van Zonweringspeciaalzaken kan ons jaar niet meer stuk!

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

 

Servicegebied Ambiance Zonwering Avalon

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Avalon is niet alleen actief in Eindhoven, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Geldrop, Mierlo, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Son en Breugel, Nuenen, Sint Oedenrode, Best, Nederwetten en Waalre.