Uw zonwering specialist voor Gorinchem en omstreken

Ambiance Zonwering Bakker in Gorinchem is met een historie van ruim 45 jaar het oudste zonweringbedrijf van Gorinchem en wijde omgeving. Het steeds innoverende bedrijf is met al haar ervaring, kwaliteit en vakmanschap dan ook niet meer weg te denken uit de regio.

Binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken

Particuliere klanten in een straal van ongeveer 35 kilometer rondom Gorinchem weten Ambiance Zonwering Bakker te vinden voor alle mogelijke vormen van binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken. Naast het leveren en monteren van nieuwe zonweringproducten kunt u bij Ambiance Zonwering Bakker terecht voor reparatie en onderhoud van bestaande zonwering. Bakkers activiteiten op de zakelijke markt hebben zich in de loop der jaren over vrijwel geheel Nederland uitgebreid. Het betreft hier met name projectzonwering voor scholen, kantoorgebouwen, appartementencomplexen en verzorgingstehuizen.

Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing in Gorinchem
Ambiance Zonwering Bakker houdt zich voornamelijk bezig met buitenzonwering. De branche staat echter bepaald niet stil. Het assortiment zonweringproducten van Bakker is de laatste jaren spectaculair gegroeid en uitgebreid. Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing zijn relatief nieuwe producten die prominent in de moderne en ruime showroom in Gorinchem aanwezig zijn daarbij is Bakker Gorinchem nu ook officieel leverancier van Corradi vouwdaken voor horeca, verenigingen en zelfs particulieren.

{{Bekijk ons team}}

Garagedeur specialisme

Sinds april 2010 heeft Ambiance Zonwering Bakker het predicaat ‘Hörmann specialist’. Hiermee is Bakker dé garagedeurenspecialist voor regio Gorinchem. Het complete assortiment garagedeuren is in de showroom in midden Nederland te bewonderen. In de omgeving van Ambiance Zonwering Bakker kunt u gratis parkeren.

Servicegebied Ambiance Zonwering Bakker

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Bakker is niet alleen actief in Gorinchem, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Giessenlanden, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Liesveld, Lingewaal, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Zederik.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}