Oudste en bekendste zonweringbedrijf van Tilburg

De schaararmschemen bij Hotel Mercure en het Elfde Gebod, de markies bij Café de Kok, de gekleurde screens van de Jan Ligthartschool, de luifels bij Heuvelpoort, de zonwering bij zorgcentrum Padua en de rolluiken bij Holla Poelman van Leeuwen Advocaten…De referentielijst van Ambiance Zonwering Bestosol in Tilburg is lang en indrukwekkend. Het oudste zonweringbedrijf van Tilburg is gevestigd aan de Ringbaan Zuid 301A.

Maak een digitale wandeling door onze showroom! 


Wij beschikken over voldoende gratis parkeermogelijkheid!

undefined

Zonwering, markiezen, rolluiken en meer

Opgericht in 1964 heeft Ambiance Zonwering Bestosol een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in haar specialiteit zonwering, markiezen, rolluiken, exclusieve zonnezeilen, raamdecoraties en alle soorten verduisteringen. Ook kunt u bij Ambiance Zonwering Bestosol uit Tilburg terecht voor een onderhoudsabonnement. Bestosol biedt u een totaalassortiment zonweringproducten en het inzicht en de kennis om datgene te adviseren wat het beste bij uw wensen en interieur past.

Professionele montage van uw zonweringproduct

Uiteraard mag u bij de montage van uw zonweringproduct ook het nodige van Ambiance Zonwering Bestosol verwachten. Drie volledig ingerichte montagebussen zijn dagelijks op pad en worden bemand door gediplomeerd personeel, dat ook op het gebied van elektra goed onderlegd is. Deze teams dragen ook zorg voor het verhelpen van mogelijk optredende storingen, normaliter binnen 48 uur.

Showroom in Tilburg met vele merken zonwering

In het bedrijfspand in Tilburg bevindt zich een ruime volledig ingerichte showroom. De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Bestosol staan hier voor u klaar om u een vele mogelijkheden op zonweringgebied te demonstreren en u zo vakkundig te begeleiden naar de juiste keuze voor uw persoonlijke situatie. De eigen productiefaciliteiten van Ambiance Zonwering in Tilburg staan garant voor betrouwbare producten, waar flexibiliteit, kwaliteit en snelle levering hoog in het vaandel staan. Naast het Ambiance Zonwering huismerk voert Bestosol merken als Velux, SOMFY besturingen, Hamstra horren, Jasno Shutters, Fixscreen, Verosol, Haro projectzonwering en HaroLux dakramen. Bestosol is ook Luxaflex Inspiration dealer.

Servicegebied Ambiance Zonwering Bestosol

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Bestosol is niet alleen actief in Tilburg, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Goirle, Haaren en Oisterwijk.

 

Sponsor de Goodwill Days en help zieke kinderen!