Specialist in zonwering!

Ambiance Zonwering Broere heeft door haar jarenlange vakexpertise een bekende naam opgebouwd zowel in als buiten de regio Woerden. Wij zijn aangesloten bij de landelijke Ambiance organisatie waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid vaste waarden zijn.

undefined

Buitenzonwering, binnenzonwering, buiten meubelen en meer

Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, screens, en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, veranda daken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Broere.
We zijn tevens dealer van het exclusieve merk Corradi!

Ook kunt u bij ons terecht voor Somfy Tahoma besturingssystemen en alarmsystemen.

Service en herkenbaarheid in Woerden en omstreken

Vanuit onze in 2017 geopende nieuwe showroom in Woerden staan de zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Broere klaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Broere de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden gezorgd.
Indien gewenst bezoeken wij u ook aan huis.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Zonnige zonweringtrends

Laat u inspireren en verrassen door de meest actuele zonnige zonweringtrends.
Op deze website vindt u ook meer informatie over eventuele acties.
U bent natuurlijk van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom aan de Jaap Bijzerweg 5 in Montfoort!