Over Ambiance De Kamper - Veenendaal

De Kamper Deuren en Zonwering is aangesloten bij de keten van Ambiance Zonwering specialisten.
In onze uitgebreide en inspirerende showroom vindt u (knikarm) terrasschermen, (windvaste) screens, rolluiken, uitvalschermen, zij (wind) schermen, textieldaken, terrasoberkappingen, garagedeuren, voordeuren enz.
Op ieder zonweringsvraagstuk vindt u bij ons een antwoord, voor ieder probleem een oplossing. Iedere wens op het gebiedt van deuren en zonwering wordt door ons vervult. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw persoonlijke situatie en budget. Op dit moment telt Ambiance Zonwering in Nederland maar liefst ruim 40 vestigingen. Deze vestigingen kopen gezamenlijk in bij diverse leveranciers. Voordeel voor u als klant: U hoeft uzelf nooit af te vragen of u wel de beste prijs / kwaliteitsverhouding heeft. Dat is namelijk gegarandeerd! Kom langs in de mooiste deuren en zonwering showroom van de regio of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie. Wij adviseren u graag!

Maak een digitale wandeling door onze showroom!

 

Nieuw, met 15 jaar ervaring

De Kamper Deuren en Zonwering is aangesloten bij Ambiance Zonwering, een landelijke formule van zonweringbedrijven. Al 15 jaar zorgt Ambiance ervoor dat mensen vaker en langer kunnen genieten van hun buitenruimte. Dankzij het ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en ervaring van ruim 40 onafhankelijke specialisten, staat Ambiance garant voor jarenlang woonplezier en leefcomfort. Met onze vestiging bedienen we de gehele omringende regio van Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn en Leersum.

Ambiance De Kamper - Veenendaal

Uitgebreide collectie

Een bezoek aan onze nieuwe showroom is zeker de moeite waard. Wij presenteren een uitgebreide collectie in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zodat je de producten echt kan ervaren. Omdat wij werken met drie handige prijscategorieën, vindt je bij ons altijd een product dat perfect past bij jouw wensen, stijl en budget!

Woontrends

Ook voor een ruim assortiment raamdecoratie, binnenzonwering en horren ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kan je in onze showroom zelf ervaren hoe eenvoudig het is om met Home Motion je hele huis te automatiseren en (overal ter wereld) te besturen vanaf je smartphone of tablet.

Servicegebied Ambiance Zonwering Veenendaal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Veenendaal is niet alleen actief in Veenendaal, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Doorn, Leersum.

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×