Ambiance De Kamper - Veenendaal is op zoek naar jou!

Ambiance De Kamper Deuren en Zonwering is een modern familiebedrijf wat gevestigd is in Veenendaal. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen, voordeuren, garagedeuren en industriedeuren. Wij zijn aangesloten bij Ambiance Zonwering, de grootste zonweringspecialist van Nederland en tevens Hörmann Premium partner. De Kamper Deuren en Zonwering staat voor een maximale klant- en servicegerichte werkwijze.

Vanwege de aanhoudende drukte en de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Monteur Buitendienst. De functie bestaat uit montage van zonwering, garagedeuren, bedrijfsdeuren en verwante producten, zowel bij particulieren als bedrijven. Je werkt hoofdzakelijk op locatie bij klanten. Als monteur bij Ambiance De Kamper ben je onderdeel van een enthousiast team. Jouw focus ligt hoofdzakelijk op het monteren, servicen en repareren. Hiermee ga je voor de beste oplossing voor de klant. Met een divers aanbod en met een focus op de laatste trends en ontwikkelingen, is er voor jou geen dag hetzelfde!

Jouw functie & verantwoordelijkheden

Je bent zelfstandig of met een collega op pad, verantwoordelijk voor een bus met gereedschap en de tevredenheid van onze klanten. Je bent in staat om creatieve en technische verantwoorde oplossingen te bieden. Je monteert en onderhoud zonwering, garagedeuren en adviseert uit commercieel oogpunt aanverwante producten op een niveau passend bij Ambiance.

Ben jij wie wij zoeken?

  • Als monteur heb je gevoel voor techniek en weet je goed de weg in de gereedschapskist.
  • We verwachten dat je bereid bent de nodige trainingen en cursussen te volgen.
  • Uiteraard heb je je rijbewijs en ben je communicatief vaardig en je stelt je flexibel op.
  • Ervaring in de deuren of zonwering- branche is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime baan in een enthousiast team bij een innoverend familie bedrijf wat al sinds 1946 actief is
  • Veel afwisseling
  • Werken met modern materiaal
  • Een passend salaris afhankelijk van de kennis en ervaring
  • Prima primaire en secundaire voorwaarden

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature of wil je solliciteren naar deze functie dan kun je contact opnemen met: Nico Teunissen per mail nico@deuren-zonwering.nl of per telefoon 085-7500060.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.