Somfy Connexoon

Somfy Connexoon

Met de Somfy Connexoon app heb je je afstandsbediening voor bijvoorbeeld je rolluiken, je knikarmscherm of je garagepoort altijd in je broekzak.

Connexoon is niet enkel een simpele Somfy afstandsbediening app, maar biedt je nog veel meer gemak. Met een Somfy app stel je heel eenvoudig je favoriete instellingen of sferen op. Je kunt die dan op elk gewenst moment in een enkele seconde weer oproepen. Elke van de drie apps heeft zijn eigen handigheden.

Somfy Connexoon apps, mobiel, smart home

Connexoon io bestaat uit 3 gebruiksvriendelijke apps voor je smartphone.

Connexoon Window
Bedien je rolluiken en screens met jouw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer aanwezigheid met de timerfunctie, zodat je je huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer de rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Connexoon Terrace
Bedien ook je zonwering met jouw smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van producten live en op afstand met de Check Home-functie.

Connexoon Access
Bedien de garagedeur met je smartphone vanuit de auto of waar jij ook bent. Open jouw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home-functie hoeft je je nooit meer af te vragen of je de garage wel hebt afgesloten.

Somfy smart home, bediening, mobiel, app, wireless

Gebruiksvriendelijk
Intuïtief, slim en leuk. Controleer en bedien producten via de app op je smartphone. Elke Connexoon-app is ontworpen om jouw leven aangenamer en comfortabeler te maken met slechts één klik.

Eenvoudig te installeren
Sluit de Connexoon aan, installeer de bijpassende Connexoon app op jouw smartphone en je bent klaar om uw producten draadloos te verbinden.

Betaalbaar
Van gemotoriseerde rolluiken en zonwering naar app bediende rolluiken en zonwering. Nu voor iedereen betaalbaar!

Klaar voor de toekomst
Begin met één app en voeg later gratis en naar wens nog een extra app toe. Sluit de verlichting aan of maak je huis nog slimmer met een temperatuur- of lichtsensor zodat jouw huis automatisch reageert op veranderende omstandigheden.