Speel met licht: kies voor trendy jaloezieën

Ambiance aluminium jaloezie, zwart, woonkamer

Jaloezieën zijn geschikt voor elke situatie door de ruime keuze in PVC, aluminium en hout met verschillende lamelbreedtes. Zo speel je met licht en bepaal je met een simpele beweging de verhouding tussen sfeer, lichtinval en privacy. Naast de keuze uit materiaal en breedte van de lamel, kun je ook nog kiezen uit de transparantie (bij PVC), breedte van het ladderband, de bediening (koord of elektrisch) en de kleur + het dessin. Kortom: genoeg opties!

Hoogwaardige kwaliteit jaloezieën

Ambiance heeft zelf jaloezieën ontwikkeld met een zeer uitgebreid aantal kleuren, diverse soorten ladderband en een groot aantal lamelbreedtes. Ook kun je bij Ambiance jaloezieën kiezen uit de materialen PVC, aluminium en hout. Ideaal als je in huis een strakke, maar sfeervolle uitstraling aan je interieur wilt geven. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en authentieke afwerkingsdetails zijn PVC en aluminium jaloezieën ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Je kunt ze via Ambiance gemakkelijk op maat laten maken, zodat ze overal in jouw woning toepasbaar zijn.

Ambiance aluminium jaloezie, groen, 25 mm jaloezie, woonkamer
Ambiance huiscollectie
Ambiance houten jaloezieën, bamboo, wit, zwarte ladderband, woonkamer
Ambiance huiscollectie

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezie is in 1950 door Luxaflex® geïntroduceerd. Sindsdien zijn er tal van systemen, materialen, lamelbreedtes, bedieningsvormen en kleuren aan het aanbod toegevoegd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan houten jaloezieën op maat, gemaakt van de beste materialen zoals je van Luxaflex® gewend bent. Deze jaloezieën bestaan uit prachtig hardhout en modern imitatiehout zodat je een mooie uitstraling geeft aan je woning.

Luxaflex aluminium jaloezie, zwart, badkamer, vochtbestendig
Luxaflex®
Luxaflex aluminium jaloezie, wit, woonkamer
Luxaflex®

Duurzaamheid staat voorop

Door de aanschaf van goede jaloezieën verduurzaam je automatisch je huis. De jaloezieën van Verosol zijn niet alleen sfeervol, ze dragen ook direct bij aan een lagere energierekening. Door het gebruik van duurzame materialen en de isolatie zijn jaloezieën een aanvulling aan elke woning. Een ander voordeel is de privacy: je kunt de jaloezieën precies zo instellen dat je wel naar buiten kunt kijken, maar andersom niet. Ideaal!

Luxaflex aluminium jaloezie, bruin, brede ladderband
Luxaflex®
Ambiance verticale jaloezieën, pvc houtlook, licht bruin, woonkamer
Ambiance huiscollectie
Geplaatst op 6 mei 2020