Prijsindicatie aanvragen voor Verosol Rolgordijn
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Verosol Rolgordijn

Het Verosol Rolgordijn is niet alleen mooi, maar ook bijzonder zonwerend. De stof is aan de achterzijde voorzien van een gepatenteerde metallic coating die het zonlicht weerkaatst en een extra isolerende laag vormt. Hierdoor zijn de rolgordijnen van Verosol het hele jaar zonwerend en isolerend.

Verosol rolgordijnen staan bekend om hun unieke eigenschappen: tot wel 5 graden koeler in de zomer, extra isolatie in de winter, geen inkijk, wel uitzicht.

Maak kennis met het Verosol Rolgordijn. Mooi en bijzonder zonwerend!

1 2 3 4 5
Somfy io, bediening raambekleding, smart home, mobiel
Verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals elektrisch.
1
Mogelijkheid tot een cassette die erg geruisloos is.
2
Verosol Rolgordijn, blauw, 2 lagen, verduisterend en transparant, slaapkamer
Combineer twee stoffen tot één rolgordijn.
3
Verosol Rolgordijn detail, bovenlat
Koppel max. 3 rolgordijnen aan één systeem. Zelfs onder een hoek van 90 graden.
4
Kies uit verschillende kleuren en dessins.
5

Stoffen

Twin rolgordijn: combineer twee stoffen tot één rolgordijn.

Maximale afmetingen

Maximaal 3 meter hoog en 4 meter breed. Afhankelijk van de stof.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Kleuren

Kies uit verschillende kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Verosol Rolgordijn, wit, lichtdoorlatend, woonkamer

Bespaar op je energierekening!

De rolgordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze rolgordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening! 

Verosol Rolgordijn, grijs, 2 lagen, verduisterend en transparant, woonkamer

Twin Rolgordijn

Het Verosol Twin rolgordijn biedt plaats aan twee stoffen in één cassette. Door twee stoffen met verschillende transparantie te combineren kan je altijd kiezen voor de optimale verhouding zonwering, privacy en uitzicht. 
Door beide stoffen achter elkaar te plaatsen heb je een volledig ondoorzichtig rolgordijn.

Verosol Rolgordijn detail, bovenlat

Batterijmotor

Een groot aantal rolgordijnen van Verosol kan worden uitgerust met een batterijmotor. Deze motor wordt volledig verwerkt in het rolgordijn en is daardoor onzichtbaar! Met één druk op de knop laat je gemakkelijk het rolgordijn naar boven of naar beneden gaan.

Opladen

De batterijmotor moet bij normaal gebruik ca. eens per drie maanden opgeladen worden. Na een nacht opladen zal de batterij weer enkele maanden meegaan. Het is ook mogelijk de motoren uit te rusten met een zonnepaneeltje. Hierdoor laadt de batterij op tijdens zonnige dagen en zal de batterij minder vaak met de laadsnoer opgeladen hoeven te worden.

Kindveilige bediening

Door gebruik van een motor in binnenzonwering behoren koorden en kabels tot het verleden.! Daarmee voldoen de elektrisch bedienbare producten van Verosol aan de norm voor Child Safety raamdecoratie.

Een passend rolgordijn voor iedere situatie

Een rolgordijn van Verosol is verkrijgbaar met en zonder cassette. Een cassette geeft het rolgordijn een extra luxe uitstraling. Speciaal voor grotere ramen zijn er specifieke uitvoeringen van het rolgordijn die sterk genoeg zijn om een grote breedte te overbruggen en waarbij bovenin voldoende ruimte is om de volledige doekrol kwijt te kunnen wanneer het rolgordijn volledig is opgerold.

Verosol Rolgordijn, de verschillende soorten uitgelegd

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Den Braber!

Ambiance Zonwering Bakker is een écht familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar actief is in de zonweringsbranche. Ons bedrijf is gevestigd in Leerdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Leerdam en omstreken. 

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 20 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Die kennis vanuit jarenlange ervaring, maar ook van de trainingen en cursussen die wij jaarlijks volgen. In onze showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien en beleven. 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.