Advies, installatie en service omtrent rolluiken, binnenzonwering en buitenzonwering

Ambiance Zonwering Flevosol heeft door haar jarenlange vakexpertise een bekende naam opgebouwd in de regio Almere. Flevosol is een dynamisch familiebedrijf dat aangesloten is bij de landelijke Ambiance organisatie waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid vaste waarden zijn. Het bedrijfspand is gevestigd op de Josephine Bakerstraat 7D in Almere.

Maak een digitale wandeling door onze showroom!

Benieuwd waarom een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is? Maak dan nu alvast een digitale wandeling door onze showroom!

 

Buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Flevosol een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Flevosol.

Smart Solar Shading Advisor

De adviseurs van Ambiance Flevosol beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading Advisor (SSSA). Dit betekent dat wij beschikken over specifieke kennis over warmte toetreding en uittreding van;

  • De verschillende type zonwering (buitenzijde) en raamdecoratie (binnenzijde) 
  • Het effect van gebruikte kleuren op isolatie, lichtregulatie en visueel comfort 
  • Wegingsfactoren van (automatische) elektrische aansturing van producten op de Energie Prestatienorm van gebouwen. 

Dankzij deze kennis kunnen we onze klanten vakkundig advies geven m.b.t. het behalen van een prettig binnenklimaat. Ook architecten en aannemers kunnen bij ons terecht voor advies m.b.t. de nieuwe BENG-normering. 

Service en herkenbaarheid in Almere

De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Flevosol in Almere staan kaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Flevosol de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Almere, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Zonwering Flevosol kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonweringproduct. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom in Almere. De heren M. Starke en H. Starke en hun team ontvangen u graag. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Flevosol

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Flevosol is niet alleen actief in Almere, maar richt zich ook op de volgende regio: Lelystad.

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren gesloten tot 9 februari. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen. 

Wij zijn deze gehele periode via telefoon, mail en contactmogelijkheden via de website voor u bereikbaar!

Meer informatie leest u in onze Corona Update

Corona Update
×