Somfy TaHoma®

Somfy TaHoma®

Regel je huis vanuit een gebruiksvriendelijke interface. Bekijk al je aangesloten apparaten in één keer op het beginscherm. Bestuur ze via je tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs met een spraakassistent.

Creëer met TaHoma scenario's die je slimme apparaten met elkaar verbinden en activeer ze via een tik op je smartphone. Maak bv. een scenario Vertrek' voor als je weggaat, waarmee de rolluiken naar beneden gaan en de verlichting wordt uitgeschakeld.

Somfy TaHoma, smart home, wireless bediening, zonwering

TaHoma is een van de meest complete platforms die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het werkt samen met meer dan 250 producten (bv. rolluiken, buitenzonwering, raamdecoratie, hekken, garagedeuren, verlichting en bewakingscamera's), van Somfy en van 20 andere grote partnermerken in huisapparatuur.

Kies een uitbreidbare oplossing

Begin met de bediening van je rolluiken en verlichting, en voeg eenvoudig steeds meer apparaten toe (verwarming, zonweringen, raamdecoratie, gordijnen...), zonder je installatie te hoeven veranderen. Stap voor stap verbeter je het comfort, de veiligheid en het energieverbruik in huis.

Somfy TaHoma® werkt oa. met Apple HomeKit, Google Assistant, Sonos Home Sound Systems, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE verlichting, Velux dakramen, Danfoss Thermostaat kranen en Hitachi airconditioning.
  • TaHoma App - Scenario's
    Automatiseer meerdere toepassingen in je woning op basis van gepersonaliseerde momenten en bedien ze allemaal met één druk op de knop
  • TaHoma App - Agenda
    Maak eigen tijdschema's die passen bij jouw leefritme.
  • TaHoma App - Smart
    Met Smart programma's programmeer je acties op basis van sensoren. Bijvoorbeeld: ik wil mijn raamdecoratie en rolluiken dicht als de zon schijnt.