Zonweringspecialist uit Goes is een begrip in Zeeland

Ambiance Zonwering Goes is opgericht in 1997 onder de naam Zonwering Teba Nationaal of kortweg ZTN. Vanaf eind 1999 zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk van Ambiance. Sindsdien heten wij Ambiance Zonwering Goes en zijn we sterk gegroeid en een begrip geworden in Zeeland. Ambiance Zonwering Goes staat voor service en kwaliteit en is door Romazo, branchevereniging voor rolluiken-, markiezen- en zonweringsbedrijven in Nederland, ster gecertificeerd. Onder de vlag van Deurtotaal leveren we alles op het gebied van voordeuren, zijwaartse deuren en garagedeuren van het merk Hörmann. Ook voor industriedeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakspecialisten vinden een oplossing voor elke situatie. Kom langs in onze showroom. In onze showroom te Koudekerke vind u het uitgebreide assortiment Outdoor van Renson.

Binnenzonwering en buitenzonwering

Ambiance Zonwering Goes levert alles op het gebied van zonwering, markiezen, rolluiken, rolhekken, rolpoorten, raamdecoraties, horren, shutters, buitenjaloezieën, structurele zonwering en dakkapellen. Naast het Ambiance huismerk voert Ambiance Zonwering Goes producten van gerenommeerde merken als Somfy, Velux, Renson, Luxaflex en Verosol. Ambiance Zonwering Goes levert en plaatst nieuwe zonweringproducten maar verzorgt ook onderhoud en reparatie aan uw huidige zonwering.

Terrasoverkappingen

Ambiance Zonwering Goes is hét adres voor terrasoverkappingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaste constructie, lamellendaken, en pergoladaken. Onze overkappingen, ook wel veranda's genoemd, kunnen worden voorzien van tal van zon- en windwerende opties. In combinatie met verlichting en verwarming geniet u daardoor het gehele jaar van uw terras!

Rolluiken, garagedeuren en voordeuren

Ambiance Zonwering Goes is gespecialiseerd in Ambiance rolluiken, garagedeuren en voordeuren. Voor een persoonlijk advies bezoeken de zonweringspecialisten u aan huis. Zes dagen per week bent u welkom in de sfeervolle showroom in Goes. Alle beschikbare producten zijn in de showroom duidelijk en werkend tentoongesteld, zodat u zelf kunt ervaren welk product het beste bij uw zonwerende wensen aansluit. Service staat bij Ambiance Zonwering Goes hoog in het vaandel en voor storingen kunt u dan ook 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar bij hen terecht.

Gekwalificeerd team zonweringspecialisten

Naast het kantoorpersoneel en de adviseurs bestaat het team van Ambiance Zonwering Goes uit zes vaste monteurs, allen professionals die hun vak verstaan. De showroom, bedrijfswagens en medewerkers van Ambiance zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Servicegebied Ambiance Zonwering Goes en deurtotaal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Vanuit onze showroom in Goes leveren we zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gemeentes Goes, Borsele, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

 

VCA** gecertificeerd

VCA staat in het kort voor Veiligheid Checklist Aannemers. Tegenwoordig is de betekenis die aan het woord Veiligheid wordt aangegeven, uitgebreid met Gezondheid en Milieu. Met het VCA** certificaat tonen we aan dat Ambiance Zonwering & Deurtotaal Goes voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Veilige werkomgeving en -omstandigheden zijn belangrijk voor ons en onze klanten. Een belangrijk aspect hierbij is dat ons bedrijf jaarlijks opnieuw wordt gecontroleerd of we nog steeds aan alle eisen voldoen. We staan dus onder voortdurend toezicht om alle punten van VCA** te garanderen. Een veilig gevoel!

 

 

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×