Welkom bij Ambiance Groningen

Welkom bij Ambiance Groningen

Het grote genieten begint bij Ambiance Groningen! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Groningen.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al ruim 20 jaar zijn wij in Groningen actief op het gebied van woninginrichting, maar ook zonwering en buitenleven producten. Omdat de vraag naar zonwering onder onze klanten toenam zijn we sinds 2020 onderdeel van Ambiance.

Dankzij vakmanschap, persoonlijk advies en kwalitatief hoogwaardige producten zijn we een bekende naam in Groningen en omgeving. We geven advies om zo tot een perfecte combinatie zonwering te komen voor jouw woning. Met J&J woninginrichting onder hetzelfde dak kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden. Je bent van harte welkom in onze showroom, ons vakkundige team helpt je graag verder. 

Twee namen onder één dak

Door de aansluiting bij Ambiance voeren we onze zonwering nu onder de naam Ambiance Groningen. Hierdoor hebben we toegang tot het grootste netwerk van zonweringsspecialisten in Nederland, een uniek en kwalitatief assortiment maatwerk producten onder ons eigen Ambiance-label en andere Europese fabrikanten. Hiervoor hebben wij onze showroom aangepast met maar liefst 300m² moderne zonwering en buitenleven oplossingen.

Een vertrouwd adres

Voor onze klanten is J&J Woninginrichting een vertrouwd adres. Onze service bestaat onder andere uit een vakkundig advies in onze showroom, thuis inmeten, producten op maat bestellen en laten installeren door geschoolde monteurs en stoffeerders. Uiteraard vind je deze service ook terug bij Ambiance Groningen.

J&J Woninginrichting

Benieuwd naar ons assortiment vloeren en woningstoffering? Bekijk dan onze website van J&J Woninginrichting!

Naar de website van J&J woninginrichting

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website