Onderhoudsproducten


     

Onderhoudsset

undefinedundefined Met de onderhoudset blijft uw zonwering als nieuw. De set bestaat uit: 

- Doekwaterdicht (droog) 
- Doekreiniger 
- Profielreiniger 
- Profielwax 
- Poetsdoeken, Doekborstel en Poetsspons 

De set word geleverd in een handige afsluitbare emmer.

Washset

undefined De Wash-set bestaat uit een stang (154 cm) met een flexibele koppeling en een pad (11,5 x 25 cm). Daardoor is deze te gebruiken wanneer er op afstand moet worden schoongemaakt (bijvoorbeeld het midden van het doek).

Doekborstel

undefined Doekborstel geschikt voor onze doekreiniger

Doekreiniger

undefined Met doekreiniger is bijna elk soort doek grondig schoon te maken. Doekreiniger verwijdert alg, zwarte strepen en andere vervuiling.

Poetsspons

undefined U kunt de Poetsspons gebruiken bij de Profielwax.

Doekwaterdicht

undefined Met Doekwaterdicht wordt vrijwel elk soort doek volledig waterdicht. Doekwaterdicht is uitsluitend geschikt op droog doek. 

Met 1 liter is 15 m2 doek te behandelen(opnevelen is voldoende).

Doekwaterdicht wet

undefined Met Doekwaterdicht Wet wordt vrijwel elk soort doek volledig waterdicht. Doekwaterdicht Wet is uitsluitend geschikt op nat doek.

Met 1 liter is 15 m2 doek te behandelen(opnevelen is voldoende).

Profielwax

undefined Met Ambiance Profielwax is elk niet poreus oppervlak minimaal 5 maanden beschermd.Met name voor de gelakte aluminium en kuststof delen van rolluiken, zonweringen en kozijnen biedt de wax een uitstekende bescherming.

Inhoud: 0,5 liter

Gebruiksaanwijzing:
 
Reinig het oppervlak met Profielreiniger.Na goed schudden: breng de Profielwax aan met de - enigszins vochtige - Poetsspons.(het oppervlak hoeft niet droog te zijn)Werk - vanwege de snelle droging - in vlakken van 50 x 50 cm. Let op: niet in de volle zon gebruiken!Wrijf de wax uit met de zachte poetsdoek.

Tear-aid reparatieset

undefined Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig te dichten zijn. Het is ongekend sterk en elastisch. 

Tear-Aid biedt geen tijdelijke maar een permanente oplossing! Materialen Tear-Aid repareert scheuren en gaten in het doek van zonneschermen, parasols en vele andere zonweringproducten. Ook is het geschikt voor materialen als tentdoek, rubber (opblaas)-boten, jassen, tassen en producten van bijvoorbeeld aluminium, roestvast staal en polyester. 

Tear-Aid is verkrijgbaar in Type A en Type B. Beide hebben dezelfde hechtkwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen. Type A (de meeste ondergronden, niet voor vinyl/pvc) 90% directe hechting, 100% na 1 uur. Type B (alleen voor vinyl/pvc) 

Poetsdoek

undefined Deze poetsdoek is gemaakt van recyclet materiaal. Na gebruik kunt u de doek nog 1 keer wassen.

De doeken zijn per 10 stuks verpakt.

Profielreiniger

undefined Met profielreiniger is vrijwel elk (ook poreus) oppervlak te reinigen en te ontvetten; met name de (gelakte) aluminium en kunststof delen van rolluiken, zonweringen en kozijnen. Profielreiniger verwijdert alg, aanslag en zwarte strepen.

Verkrijgbaar in:

Fles van 1 liter Profielreiniger
Jerrycan van 25 liter Profielreiniger

Nevel Profielreiniger - om eventuele lekstrepen te voorkomen - van onder naar boven op het oppervlak.Wrijf de profielreiniger goed in met een doek of borstel en spoel het intensief na.Breng - na het reinigen - een beschermlaag aan met Profielwax (het oppervlak hoeft niet droog te zijn).Bij tussentijds reinigen verdwijnt de wax 

Superscrub + pad

undefined Superscrub + pad

Formaat pad 11,5 x 25 cm

Scrubby + pad

undefined Scrubby plus pad

Formaat pad 9,5 x 15,5 cm

 

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×