Over Ambiance Zonwering Harderwijk

Ambiance Zonwering Harderwijk heeft door haar jarenlange expertise een bekende naam opgebouwd in de regio Harderwijk. Ambiance Zonwering Harderwijk is aangesloten bij de landelijke Ambiance organisatie waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid vaste waarden zijn. Het bedrijfspand is gevestigd op bedrijventerrein Tonsel (nieuwe autoboulevard) op Noorderbreedte 12 in Harderwijk.

Maak een digitale wandeling door de showroom!

 

Buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Harderwijk een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Harderwijk.

Service en herkenbaarheid in Harderwijk

De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Harderwijk staan klaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Harderwijk de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Harderwijk, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Zonwering Harderwijk kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonweringproduct. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de nieuwe showroom aan de Noorderbreedte 12 in Harderwijk. De heer Kasche en zijn team ontvangen u graag. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u ook meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Harderwijk

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Harderwijk is niet alleen actief in Harderwijk, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Elburg, Ermelo, Nunspeet, Putten en Zeewolde. 

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees meer
×