Over Ambiance Zonwering Kolsters

Ambiance Kolsters in Hilvarenbeek heeft door haar jarenlange expertise een bekende naam opgebouwd in de regio. Ambiance Kolsters is aangesloten bij de landelijke Ambiance organisatie waardoor service, zekerheid en betrouwbaarheid vaste waarden zijn.

Buitenzonwering, binnenzonwering en meer

Ambiance Zonwering Kolsters, zonwering,rolluiken,binnenzonwering, hilvarenbeek, garagedeuren.
De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Kolsters een actueel en breed assortiment voert van kwalitatief hoogwaardige producten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, raamdecoraties, shutters, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Kolsters in Hilvarenbeek.

Service, vakmanschap, en maatwerkoplossingen

Frank en Petronet Kolsters staan kaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie.
Onze producten zijn vealal maatwerkoplossingen daarom biedt Ambiance Kolsters de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties.
Indien gewenst bezoeken wij u aan huis om samen met u tot een tot een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding te komen.
Ook onze monteurs bieden u service, vakmanschap en nazorg en hebben ervaring in alle te monteren producten.

undefined

Actuele producten en trends in Hilvarenbeek

Ambiance Zonwering Kolsters,overkapping,Serre,terrasoverkapping, hilvarenbeek,schuifdak
Bij Ambiance Kolsters kunt u tevens een service-onderhoudsabonnement afsluiten en ook doen wij renovatie en cleaning van uw huidige producten.
U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de sfeervolle showroom op de Beerten 17 te Hilvarenbeek.
Laat u inspireren door de meest actuele produkten en trends.

undefined

Servicegebied Ambiance Zonwering Kolsters

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Kolsters is niet alleen actief in Hilvarenbeek.
Maar richt zich ook op de volgende regio’s:
Esbeek, Diessen, Haghorst, Biest-houtakker, Hapert, Bladel, Hulsel, Hooge-mierde, Lage-Mierde, Reusel, Knegsel, Vessem, Duizel, Hoogeloon, Netersel, Casteren, Wintelre, Moergestel, Oirschot, Oost West en Middelbeers.

Uiteraard worden aanvragen buiten deze gebieden ook in behandeling genomen.

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×