Over Ambiance Zonwering Nijmegen

Zonwering Nijmegen uit Malden is al sinds 1980 actief in de zonweringbranche als producent van o.a. buitenjaloeziën. De laatste 15 jaar is de focus verlegd naar de consumentenmarkt. In 2015 heeft Zonwering Nijmegen zich aangesloten bij de landelijke formule Ambiance Zonwering en staat daardoor tegenwoordig bekend als Ambiance Zonwering Nijmegen.

undefined

Bij Ambiance Zonwering Nijmegen vind je dus 35 jaar passie voor echte kwaliteitsproducten en perfecte montage. De showroom is recent fors uitgebreid naar 400m2 waardoor het ruime assortiment buitenzonering, raamdecoratie, binnenzonwering, terrasoverkappingen en rolluiken in volle glorie getoond kan worden. Daarbij is de showroom ook voorzien van het sfeervolle en inspirerende showroomconcept van Ambiance.

undefined
Eigenaar Gerard Centen

Voor iedereen die de zon wil weren, lichtinval wil reguleren, energie wil besparen of langer wil genieten van het buitenleven is een bezoek aan de geheel vernieuwde showroom van Ambiance Zonwering Nijmegen aan de Ambachtsweg 2 in Malden dus zeker de moeite waard!

undefined

Hoofdmonteur Jan Verhoeven

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees onze overige coronamaatregelen
×