Over Ambiance Zonwering Nijmegen

Zonwering Nijmegen uit Malden is al sinds 1980 actief in de zonweringbranche als producent van o.a. buitenjaloeziën. De laatste 15 jaar is de focus verlegd naar de consumentenmarkt. In 2015 heeft Zonwering Nijmegen zich aangesloten bij de landelijke formule Ambiance Zonwering en staat daardoor tegenwoordig bekend als Ambiance Zonwering Nijmegen.

undefined

Bij Ambiance Zonwering Nijmegen vind je dus 35 jaar passie voor echte kwaliteitsproducten en perfecte montage. De showroom is recent fors uitgebreid naar 400m2 waardoor het ruime assortiment buitenzonering, raamdecoratie, binnenzonwering, terrasoverkappingen en rolluiken in volle glorie getoond kan worden. Daarbij is de showroom ook voorzien van het sfeervolle en inspirerende showroomconcept van Ambiance.

undefined
Eigenaar Gerard Centen

Voor iedereen die de zon wil weren, lichtinval wil reguleren, energie wil besparen of langer wil genieten van het buitenleven is een bezoek aan de geheel vernieuwde showroom van Ambiance Zonwering Nijmegen aan de Ambachtsweg 2 in Malden dus zeker de moeite waard!

undefined

Hoofdmonteur Jan Verhoeven

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Enkel op afspraak geopend

Beste bezoeker, 

Voor uw en onze gezondheid zijn wij vanaf heden uitsluitend op afspraak geopend. Wij zorgen dan dat u de enige bezoeker in onze showroom bent. 

Uiteraard is ook een adviesgesprek bij u thuis mogelijk, ook daar kunnen we voldoende laten zien! 

Bel (024) 358 28 20 of mail naar info@zonweringnijmegen.nl voor een afspraak. 

Met vriendelijke groet, 

Team Ambiance Nijmegen

Lees onze overige coronamaatregelen
×