Zonwering

Wij zijn hét adres voor zonneschermen, terrasoverkapping en screens. Maximaal genieten van het buitenleven!

Het zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal kan benutten. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 219 kleuren zonder meerprijs!

Een textieldak combineert het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. Daardoor zijn deze producten zeer geschikt om grote terrassen te overdekken, gebruik in winderige situaties (zoals dakterrassen of agrarische gebieden) of voor mensen die net iets meer willen dan alleen zonwering. De textieldaken kunnen prima tegen een klein buitje, de vouwdaken beschikken zelfs over een volledig waterdicht PVC doek dat elke bui doorstaat.

Nieuw en trendy zijn de lamellendaken van Ambiance. Maximaal geniet van de zon met een terrasoverkapping met kantelbare lamellen. Bij een gesloten stand is het dak bovendien waterdicht.

Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom!

Dankzij de vele mogelijke opties zoals verlichting, heaters of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit!

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees meer over de coronamaatregelen in onze showroom
×