Zonwering

Wij zijn hét adres voor zonneschermen, terrasoverkapping en screens. Maximaal genieten van het buitenleven!

Het zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal kan benutten. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 219 kleuren zonder meerprijs!

Een textieldak combineert het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. Daardoor zijn deze producten zeer geschikt om grote terrassen te overdekken, gebruik in winderige situaties (zoals dakterrassen of agrarische gebieden) of voor mensen die net iets meer willen dan alleen zonwering. De textieldaken kunnen prima tegen een klein buitje, de vouwdaken beschikken zelfs over een volledig waterdicht PVC doek dat elke bui doorstaat.

Nieuw en trendy zijn de lamellendaken van Ambiance. Maximaal geniet van de zon met een terrasoverkapping met kantelbare lamellen. Bij een gesloten stand is het dak bovendien waterdicht.

Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom!

Dankzij de vele mogelijke opties zoals verlichting, heaters of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit!

Vestigingen

 

Ambiance Resec is met twee vestigingen de grootste zonweringspecialist van de regio. In Terborg en in Zevenaar kunt u een showroom van ons bezoeken.

U bevindt zich nu op de website van onze vestiging in Terborg.

Wilt u liever de website van onze vestiging in Zevenaar bezoeken? Klik op hier

 

In onze showrooms hebben wij de nodige maatregelen getroffen rondom corona

Lees meer over de coronamaatregelen in onze showroom
×