Rolluik Reiniging Service

Rolluik Reiniging Service

Heeft u ook een hekel aan het schoonmaken van rolluiken? Het is een tijdrovende klus die u waarschijnlijk liever uitstelt óf zelfs afstelt. Toch is het belangrijk om uw rolluiken te onderhouden. Met onze Rolluik Cleaning Service nemen wij deze klus uit handen. Wij hebben de juiste reinigingsmiddelen en ook moeilijk bereikbare plekken maken wij brandschoon!

Rolluik Reiniging Service

Regelmatig reinigen van het rolluik zorgt ervoor dat het rolluik er mooi uit blijft zien én dat het rolluik optimaal blijft functioneren.

Tarieven

Wij komen bij u thuis en demonteren de pantsers uit de rolluiken, bevestigen deze aan onze speciale stellage op de aanhanger en maken ze van buiten én binnen goed schoon met behulp van een speciaal biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en een hogedrukspuit. We controleren of alles nog naar behoren functioneert en verhelpen eventuele kleine mankementen.

Tarieven per m²
0,01-2 m² = €    70,-
2,01-4 m² = €    88,-
4,01-6 m² = €   100,-
6,01-8 m² = €   121,-
8,01-10 m² = € 160,-

Wij kunnen voor u de rolluikkast- en geleiders ook reinigen en in de wax zetten. De prijs voor het in de wax zetten is € 6,00 per meter.

Dakkapel

Dakkapel bereikbaar middels ons standaard klimmaterieel, 5,8 meter boven maaiveld geeft een toeslag van € 45,-. Wanneer hier inzet benodigd is van steiger / hoogwerker, zullen deze kosten aan u worden door belast. Uiteraard wordt dit van tevoren met u doorgenomen.

Voorwaarden
Deze prijzen zijn excl. aanvangskosten à € 135,-.
Voor rolluiken aan een dakkapel hanteren we een toeslag van € 45,-
Prijzen zijn incl. BTW en geldig in een straal van 30km rondom Terborg.

Opbouwrolluiken

Let op: Onze rolluik cleaning kan alleen worden toegepast bij opbouw rolluiken. Heeft u inbouw rolluiken, dan komt één van onze experts bij u de situatie bekijken voor een offerte op maat!

Ambiance Resec kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kosten van gebreken of beschadigingen welke voor, tijdens of na het schoonmaken niet uitdrukkelijk naar voren zijn gekomen, door u vermeld of niet door onze monteurs zijn waargenomen.

Alle diensten en reparaties dienen per pin of à contant te worden afgerekend met onze monteurs. Voor Rolluik Cleaning boven de 1e verdieping of boven de wettelijk toegestane werkhoogte op een ladder gelden andere tarieven dan hierboven vermeld.

Wilt u meer informatie of wilt u en afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek