Uitgebreid assortiment raambekleding van Luxaflex®

Ruim 60 jaar geleden kwam het eerste Luxaflex® product op de markt; de aluminium jaloezie. Met deze vorm van raambekleding zorgde Luxaflex® in 1951 voor een revolutie in de wereld van raambekleding. Inmiddels heeft Luxaflex® diverse baanbrekende producten, dessins en (elektrische) bedieningsopties aan hun collectie toegevoegd en is daarmee uitgegroeid tot hét toonaangevende merk in raamdecoratie!

De collectie van Luxaflex® bevat diverse exclusieve, handgemaakte producten waaronder baanbrekende producten zoals de Duette® Shades, Silhouette® Shades en Facette® Shades. Met oog voor veiligheid en gemak zijn daar tevens diverse innovatieve bedieningsopties aan toegevoegd waaronder verschillende koortloze en elektrische bediening voor raamdecoratie.

Duette Shades
Duette Shades
Silhouette Shades
Silhouette Shades
Facette Shades
Facette Shades

Luxaflex® jaloezieën; al 60 jaar de enige echte!

In ruim een halve eeuw heeft de jaloezie bewezen een tijdloze topper te zijn. Maar in al die tijd is er ook veel veranderd! Want naast de klassieke aluminium jaloezie heb je tegenwoordig keuze uit PVC en houten lamellen in verschillende breedtes. Daarnaast bieden speciale opties zoals MegaView® en VarioFlex® extra mogelijkheden om extra uitzicht of juist lichtinval én privacy.

Aluminium jaloezie
Aluminium jaloezie
Houten jaloezie
Houten jaloezie

Compleet assortiment raamdecoratie

Naast bovengenoemde producten bestaat het assortiment raambekleding van Luxaflex® ook uit een zeer complete collectie vouwgordijnen (Roman Shades), rolgordijnen en plissé gordijnen (Plissé Shades). Uiteraard bestaan deze collecties uit tal van hoogwaardige stoffen in trendy en klassieke dessins.

Roman Shades
Roman Shades
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Plissé Shades
Plissé Shades

Unieke bedieningsopties

Luxaflex® biedt naast een zeer uitgebreide collectie raamdecoratie met de ruimste keuze in dessins ook diverse innovatieve bedieningsopties. Hierdoor zijn de producten van Luxaflex® handmatig of met afstandsbediening nog eenvoudiger en sneller te bedienen. Daarnaast zijn deze bedieningsopties ook zeer veilig voor kinderen!

SmartCord®

Luxaflex® Plissé Shades en Duette® Shades zijn uit te voeren met de revolutionaire SmartCord® koordbediening. Dit systeem heeft een intrekbaar koord van constante lengte waarmee de raamdecoratie eenvoudig in iedere gewenste positie kan worden gezet. Door het korte koord is het systeem veilig voor kinderen en huisdieren. Door gebruik te maken van twee korden is het SmartCord® systeem ook geschikt voor Top Down / Bottom Up.

LiteRise®

LiteRise® is een ander ingenieus bedieningssysteem van Luxaflex®. Dit systeem is geheel koordloos en werkt d.m.v. een handgreepje waarmee de raambekleding eenvoudig in de gewenste positie kan worden gezet. LiteRise® is geschikt voor Plissé Shades, jaloezieën, Duette® Shades en Roman® Shades.

Elektrisch bediening Luxaflex®

Veel Luxaflex® producten zijn leverbaar met PowerRise®, de elektrische bediening van Luxaflex®. Zo bedien je de raamdecoratie eenvoudig met één druk op de knop! Dit maakt koorden geheel overbodig. De motor wordt aangedreven met een sterke batterij die bij normaal gebruik ca. 3 jaar werkt zonder te hoeven opladen! Hierdoor is het systeem overal toe te passen.

Geplaatst op 7 oktober 2020

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek