Van markiezenspecialist tot totaalaanbieder van binnenzonwering en buitenzonwering

Ambiance Rotterdam bestaat sinds 1972. Voorheen heette Ambiance Rotterdam ‘Markies Exclusief’. Sinds de aansluiting bij Ambiance Zonwering is de naam ‘Ambiance Zonwering Rotterdam’. Doordat het assortiment steeds verder is uitgebreid met onder andere Luxaflex® raambekleding, overkappingen en horren hebben we besloten om verder te gaan als Ambiance Rotterdam, de specialist in zonwering, raambekleding én terrasoverkappingen!
Service, zekerheid en betrouwbaarheid zijn vaste waarden bij Ambiance. Het bedrijfspand van Ambiance Rotterdam is gevestigd op de Goudsesingel 43 in Rotterdam. Door haar jarenlange ervaring heeft Ambiance een bekende naam opgebouwd in de regio Rotterdam.

Binnenzonwering en buitenzonwering

Begin jaren zeventig hield Markies Exclusief zich uitsluitend bezig met de productie en montage van markiezen. Sinds geruime tijd is het assortiment echter uitgebreid en is Ambiance Rotterdam totaalaanbieder van alle mogelijke oplossingen op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering.

Terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen

Ambiance voert een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Rotterdam. Zij kunnen u een groot aantal mogelijkheden bieden wat betreft het model zonwering, doek, bediening, kleuren, afmetingen, windgevoeligheid, montage et cetera.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Service en herkenbaarheid in Rotterdam

De zonweringspecialisten van Ambiance Rotterdam staan klaar om u van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Er zijn maar weinig plaatsen waar niet voor comfort, schaduw of veiligheid gezorgd kan worden. Indien gewenst bezoeken zij u ook aan huis. De showroom in Rotterdam, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranje Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance komt desgewenst bij u thuis. Dit is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Ambiance kan u ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor uw huidige zonweringproduct. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom in Rotterdam. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering in Rotterdam

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist.
Ambiance Rotterdam richt zich ook op de volgende regio’s: Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nederlek en Nieuwerkerk aan den IJssel!