Specialist in zonwering, raamdecoraties en verduisteringen

De rode markiezen van Hotel Wientjes, de reclameluifels van Amstel en Heineken, de zonwering van het huis van Prinses Christina... de referentielijst van Ambiance Zonwering Runhaar, gevestigd aan de Popovstraat 17 in Zwolle, is lang en indrukwekkend.

Zonwering, rolluiken, raamdecoraties en meer

Opgericht in 1934 heeft het bedrijf een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in haar specialiteiten zonwering, rolluiken, raamdecoraties en alle soorten verduisteringen. Ook kunt u bij Runhaar terecht voor een onderhoudsabonnement. Ambiance Zonwering Runhaar biedt u een totaalassortiment en het inzicht en de kennis om u persoonlijk te adviseren over datgene dat het beste bij uw wensen en interieur past.

Montage en storingsdienst

Uiteraard mag u bij de montage van uw bestelling ook het nodige van een bedrijf van dit kaliber verwachten. Drie volledig ingerichte montagebussen zijn dagelijks op pad en worden bemand door gediplomeerd personeel, dat ook op het gebied van elektra goed onderlegd is. Deze teams dragen tevens zorg voor het verhelpen van mogelijk optredende storingen, normaliter binnen 48 uur.

Zonweringspecialisten demonstreren

Ambiance Zonwering Runhaar in Zwolle is specialist in binnenzonweringen, buitenzonweringen en rolluiken. In het bedrijfspand bevindt zich een volledig ingerichte showroom. De zonweringspecialisten staan hier voor u klaar om u een grote diversiteit van mogelijkheden op zonweringgebied te demonstreren en u zo vakkundig te begeleiden naar de juiste keuze voor uw situatie.

 

Servicegebied Ambiance Zonwering Runhaar

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Runhaar is niet alleen actief in Zwolle, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Dalfsen, Epe, Hattem, Heerde, Olst-Wijhe, Raalte en Zwartewaterland.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×