Over Ambiance Zonwering Starflex

Ambiance Zonwering Starflex uit Zwaag is ervan overtuigd dat veel klanten voor hen kiezen omdat kwaliteit, klantgerichtheid, service en betrouwbaarheid nog ouderwets hoog in het vaandel staan. Ambiance Zonwering Starflex is een dynamisch familiebedrijf dat in de loop der jaren haar sporen heeft verdiend in de advisering, installatie en serviceverlening van rolluiken, binnenzonwering en buitenzonwering. Ambiance Zonwering Starflex heeft grote naamsbekendheid op het gebied van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en terrasoverkappingen in West-Friesland

undefined

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Zekerheid in Zwaag

Ook voor reparaties en onderhoud aan uw bestaande zonwering kunt u een beroep op Ambiance Zonwering Starflex doen. Starflex is tevens VCA-gecertificeerd. Ambiance Zonwering Starflex in Zwaag heeft een grote verscheidenheid aan contracten om onderhoud op maat te kunnen verzorgen. Onderhoud op maat houdt in dat er voor gezorgd wordt dat er preventief defecten aan uw zonweringproduct voorkomen kunnen worden. Want wat is er lastiger dan dat uw zonwering het niet doet in die periode dat u deze het hardst nodig heeft?

Wij zijn gevestigd op de Factorij 27 C te Zwaag (gemeente Hoorn). U kunt ons vinden op het bedrijventerrein 'Westfrisia". Op de route naar het grofvuil depot vindt u ons blauw/gele gebouw.

Servicegebied Ambiance Zonwering Starflex

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Starflex is niet alleen actief in Zwaag, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Andijk, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Stede Broec en Wervershoof.

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren gesloten tot 9 februari. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen. 

Wij zijn deze gehele periode via telefoon, mail en contactmogelijkheden via de website voor u bereikbaar!

Meer informatie leest u in onze Corona Update

Lees verder
×