Over Ambiance Zonwering Strikkers

Ambiance Zonwering Strikkers in Amstelveen is al jarenlang een begrip op het gebied van zonwering, rolluiken en garagedeuren in Amstelveen. De familie Strikkers heeft al een halve eeuw ervaring in de zonweringbranche waardoor zij u professioneel adviseren en begeleiden.

Buitenzonwering, binnenzonwering en meer

De landelijke Ambiance organisatie voert haar eigen merkenbeleid, waardoor Ambiance Zonwering Strikkers een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande zonweringproducten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen vindt u bij Ambiance Zonwering Strikkers. In de stijlvolle showroom op de nieuwe locatie aan de Schweizerlaan 14 in Amstelveen laten zij u een scala aan zonweringproducten zien. Na uw bezoek kan er eventueel een afspraak worden gemaakt om bij u thuis een passende en vrijblijvende offerte te maken.

Zonweringtrends in Amstelveen

Ambiance Zonwering Strikkers zorgt uiteraard ook voor een gedegen montage van uw zonweringproduct. Maar daar eindigt de relatie tussen u en Ambiance Zonwering Strikkers niet. Service en garantie staan namelijk hoog in het vaandel bij Strikkers. Hier kunt u ook na uw aankoop van genieten. Een vriendelijke bediening en een oplossing bij problemen om u zo tevreden mogelijk te stellen. Laat u inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vindt u meer informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Strikkers

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Strikkers is niet alleen actief in Amstelveen, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Aalsmeer, De Ronde Venen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Ambiance Strikkers is trotse sponsor van

 

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren gesloten tot 9 februari. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen. 

Wij zijn deze gehele periode via telefoon, mail en contactmogelijkheden via de website voor u bereikbaar!

Meer informatie leest u in onze Corona Update

Lees meer
×