Over Ambiance Zonwering Strikkers - Amsterdam

Ambiance Zonwering Strikkers is al decennialang een begrip in Amsterdam op het gebied van zonwering, overkappingen en raamdecoratie. Geroemd om haar veelzijdigheid, vakkennis en kunde om oplossingen op maat te bieden voor op het oog onmogelijke situaties.

Ambiance Zonwering Strikkers is sinds halverwege vorige eeuw al actief in de regio Amsterdam vanuit de vestiging in Amstelveen.
Begin 2014 is Ambiance Zonwering Strikkers - Amsterdam op het Zeeburgerpad in Amsterdam geopend.

Team Strikkers Zonwering Amsterdam

Het team van Strikkers Zonwering Amsterdam staat voor u klaar om zonnewarmte te weren, terwijl uw gebouw in zijn waarde wordt gelaten. De montagedienst van Ambiance Zonwering Strikkers-Amsterdam bestaat uit drie montagewagens met zeer ervaren monteurs. Graag bezoeken zij u aan huis om uw situatie ter plekke geheel vrijblijvend te beoordelen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Stikkers - Amsterdam

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Strikkers-Amsterdam is niet alleen actief in Amsterdam, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Diemen, Landsmeer en Ouder-Amstel.

Voorheen Ambiance Markiezenfabriek op Zeeburgerpad

Waar de bekende Markiezenfabriek is gestopt gaan wij verder.
Vanaf maart 2014 gaat de nieuwe showroom aan het Zeeburgerpad weer open.
Alle klanten van Ambiance Zonwering Markiezenfabriek zijn bij ons meer dan welkom. Voor service, garantie, reparaties en nieuw werk kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezoek gerust de nieuwe showroom. Het assortiment is nu nog uitgebreider!

Ambiance Strikkers is trotse sponsor van

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees verder
×