Over Ambiance Zonwering Strikkers - Amsterdam

Ambiance Zonwering Strikkers is al decennialang een begrip in Amsterdam op het gebied van zonwering, overkappingen en raamdecoratie. Geroemd om haar veelzijdigheid, vakkennis en kunde om oplossingen op maat te bieden voor op het oog onmogelijke situaties.

Ambiance Zonwering Strikkers is sinds halverwege vorige eeuw al actief in de regio Amsterdam vanuit de vestiging in Amstelveen.
Begin 2014 is Ambiance Zonwering Strikkers - Amsterdam op het Zeeburgerpad in Amsterdam geopend.

Team Strikkers Zonwering Amsterdam

Het team van Strikkers Zonwering Amsterdam staat voor u klaar om zonnewarmte te weren, terwijl uw gebouw in zijn waarde wordt gelaten. De montagedienst van Ambiance Zonwering Strikkers-Amsterdam bestaat uit drie montagewagens met zeer ervaren monteurs. Graag bezoeken zij u aan huis om uw situatie ter plekke geheel vrijblijvend te beoordelen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Stikkers - Amsterdam

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Strikkers-Amsterdam is niet alleen actief in Amsterdam, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Diemen, Landsmeer en Ouder-Amstel.

Voorheen Ambiance Markiezenfabriek op Zeeburgerpad

Waar de bekende Markiezenfabriek is gestopt gaan wij verder.
Vanaf maart 2014 gaat de nieuwe showroom aan het Zeeburgerpad weer open.
Alle klanten van Ambiance Zonwering Markiezenfabriek zijn bij ons meer dan welkom. Voor service, garantie, reparaties en nieuw werk kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezoek gerust de nieuwe showroom. Het assortiment is nu nog uitgebreider!

Ambiance Strikkers is trotse sponsor van

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×