Welkom bij Ambiance Sunreflex - Hoevelaken

Welkom bij Ambiance Sunreflex - Hoevelaken

Het grote genieten begint bij Ambiance Sunreflex - Hoevelaken! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Hoevelaken en omgeving.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres in Hoevelaken en omstreken: Ambiance Zonwering Sunreflex. Je kunt bij ons terecht voor al je zonwering, veranda-afsluitingen en raamdecoratie en gordijnen.

Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de branche. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden in advies én uitvoering. Wist je dat we in 2019 4e zijn geworden op de lijst ‘zonvakker van het jaar’? En in 2020 zijn we zelfs de beste van midden Nederland geworden! Kom eens langs in onze showroom, ons team staat voor je klaar!

Jacoliem Dekker-Bos

Als specialist in zonwering was vader Cees Bos jarenlang het vertrouwde gezicht van het bedrijf. Na zijn overlijden heeft dochter Jacoliem Dekker-Bos het stokje overgenomen. Zij is de spil van het bedrijf. Jacoliem heeft 7 jaar volledig samengewerkt met haar vader in de montage voor zowel binnen als buitenzonwering en heeft alles van haar vader kunnen leren. 

Blijven ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Daarmee kunnen wij jou de hoogste kwaliteit blijven bieden in advies en uitvoering. Met de jaren heeft Jacoliem meerdere diploma’s, certificaten en onderscheidingen behaalt. Bovendien zat Jacoliem in het bestuur van de branchevereniging voor de zonweringen: Romazo. Moeder Suse Bos, die al meer dan 30 jaar ervaring in het vak heeft, is op zaterdag beschikbaar voor vakkundig advies aan consumenten. En alles wordt door gediplomeerde vaklieden gemonteerd. Wij hebben stoffeerders en monteurs voor u klaar staan.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website