Over Ambiance Sunreflex

Vertrouwd adres

 

 

Help jij ons winnen?

Stem op ons !

 

Sunreflex is al tientallen jaren een vertrouwd adres in Hoevelaken.

Als specialist in zonwering was vader Cees Bos jarenlang het vertrouwde gezicht van het bedrijf. Na zijn overlijden heeft dochter Jacoliem Dekker-Bos het stokje overgenomen. Zij is de spil van het bedrijf. Jacoliem heeft 7 jaar volledig samen gewerkt met haar vader in de montage zowel binnen als buiten en heeft alles van haar vader kunnen leren. U kunt bij ons terecht voor al uw zonweringen, veranda-afsluitingen, raamdecoraties, vloeren, karpetten, gordijnen, advies, interieurtips, reparaties, losse onderdelen en nog veel meer!

Wij leveren alleen merk-, kwaliteits- en maatwerkproducten. Dus uw producten gaan vele jaren mee zonder zorgen! Komen er toch zorgen, dan staan wij voor u klaar met goede service!

 

Blijven ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Daarmee kunnen wij u de hoogste kwaliteit blijven bieden in advies en uitvoering. Met de jaren heeft Jacoliem meerdere diploma’s, certificaten en onderscheidingen behaalt. Bovendien zat Jacoliem in de directie van de branchevereniging voor de zonweringen, Romazo. Moeder Suse Bos die al meer dan 30 jaar ervaring in het vak heeft, is op zaterdag beschikbaar voor vakkundig advies aan consumenten.  En alles wordt door gediplomeerde vaklieden gemonteerd.

Wij hebben 4 stoffeerders en 4 monteurs voor u klaar staan.

 

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

{{Romazo website}}

Genomineerd als Beste Zonweringsbedrijf van 2020!

 

Met trots mogen we melden dat Ambiance Sunreflex behoort tot de laatste 3 genomineerde voor de Zonvakker van het Jaar verkiezing! 

Vindt u ook dat wij de beste zonweringsspecialist van Nederland zijn? 
Stem dan op Ambiance Sunreflex! 

Breng hier uw stem uit!
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!