Buiten gewoon genieten

Buiten gewoon genieten

Houd je woning koel, vind een lekker schaduwplekje op een warme dag, geniet je onbeperkt van het buitenleven. Of creëer extra comfort op koude dagen.

Bij Ambiance treft je een uitgekiend en hoogwaardig assortiment buitenproducten waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving.

Welk product je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer!

Een duurzaam zonweringsplan in 3 stappen

Somfy TaHoma, smart home, wireless bediening, zonwering
Somfy TaHoma® voor slimme bediening

Buitenzonwering is de meeste effectieve manier om warmte buiten te houden. Zo blijft het binnen koeler. En maak je gebruik van aan airco, dan hoeft deze een stuk minder hard te werken! Maar ook in de winter kan zonwering helpen energie te besparen. Zo zorgen screens en rolluiken voor een extra laagje stilstaande lucht waardoor warme beter binnenblijft. 

Voor maximale energiezuinigheid én comfort in zomer en winter raden wij aan buitenzonwering en raambekleding op elkaar af te stemmen. De toevoeging van slimme bediening zorgt ervoor dat alle producten in de ideale stand staan, ook wanneer je zelf niet thuis bent. 

Lees meer tips in deze blog

Ambiance. Specialist in zonwering op maat

Innovatieve bediening die werkt voor jou

Somfy smart home, bediening, mobiel, app, wireless

Smarthome-ready zonwering

De meeste buitenzonweringsproducten van Ambiance zijn voorzien van een Somfy io motor. Het io protocol gaat verder dan bediening op afstand. Met een Somfy io motor is zonwering namelijk smarthome ready! Door de toevoeging van een Connexoon of TaHoma® zet je de eerste stappen in een slim huis. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone, besturing op tijdschema's, voicecontrol tot een complete intergratie met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomKit, IFTT en nog veel meer. 

Lees meer blog over slimme bedieningsopties

Vind de juiste zonwering bij Ambiance Sunreflex!

Bij Ambiance helpen we je graag om jouw zonwering ideeën voor binnen en buiten te realiseren. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Leusden, Achterveld en Terschuur.

Bij Ambiance Sunreflex tref je een hoogwaardig assortiment aan waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving. Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen en buitenjaloezieën.

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Daarmee kunnen wij jou de hoogste kwaliteit blijven bieden in advies en uitvoering. Eigenaresse Jacoliem Dekker-Bos heeft na 7 jaar volledig samengewerkt te hebben met haar vader Cees Bos, alles geleerd over het adviseren en monteren van zowel binnen- als buitenzonwering. Met de jaren heeft Jacoliem meerdere diploma’s, certificaten en onderscheidingen behaald. Bovendien zat Jacoliem in de directie van de branchevereniging voor de zonweringen: Romazo. Moeder Suse Bos, die al meer dan 30 jaar ervaring in het vak heeft, is op zaterdag beschikbaar voor vakkundig advies aan consumenten.

Wist je dat we in 2019 4e zijn geworden op de lijst ‘zonvakker van het jaar’? En in 2020 zijn we zelfs de beste van midden Nederland geworden! Kom eens langs in onze showroom, ons team staat voor je klaar!