Welkom bij Ambiance Tetteroo - Zoetermeer

Welkom bij Ambiance Tetteroo - Zoetermeer

Het grote genieten begint bij Ambiance Tetteroo - Zoetermeer! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Zoetermeer, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Rijnwoude, ’s-Gravenhage, en Zevenhuizen-Moerkapelle.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al meer dan 35 jaar is Ambiance Zonwering Tetteroo dé zonweringspecialist en marktleider van Zoetermeer. Wij hebben een breed aanbod binnen- en buitenzonwering. Je kunt bij ons terecht voor zonneschermen, rolluiken, screens, markiezen, garagedeuren, horren en raamdecoratie.

Ons vakkundige team staat voor je klaar met advies. We kijken welke zonwering het beste past bij jouw woning. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze showroom en laat je inspireren!

 

Zonneschermen, knikarmschermen en meer

Bij Ambiance Zonwering Tetteroo vind je een compleet assortiment zonwering. Van zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, markiezen tot garagedeuren en binnenzonwering zoals horren en raamdecoratie, waaronder topmerken zoals Luxaflex, Verosol en Velux.

Service en herkenbaarheid in Zoetermeer

De zonweringspecialisten van Ambiance Zonwering Tetteroo staan klaar om je van een gedegen en professioneel advies te voorzien, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie. Ook biedt Ambiance Zonwering Tetteroo in Zoetermeer de oplossing voor ogenschijnlijk onmogelijke technische situaties. Indien gewenst bezoeken zij je ook vrijblijvend aan huis. De showroom van Ambiance Zonwering Tetteroo, montagebussen en medewerkers zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Zonnige zonweringtrends

Ambiance Zonwering Zoetermeer kan je ook een onderhoudsabonnement of renovatie aanbieden voor jouw huidige zonweringproduct. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom in Zoetermeer. Laat je inspireren door de meest actuele zonnige zonweringtrends. Op deze website vind je ook informatie over eventuele acties, koopzondagen en open dagen.

Servicegebied Ambiance Zonwering Tetteroo

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Tetteroo is niet alleen actief in Zoetermeer, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Rijnwoude, ’s-Gravenhage, en Zevenhuizen-Moerkapelle.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website