De zonneschermen zijn standaard op afstand bedienbaar.
Dankzij de Somfy io motor is dit zonnescherm smarthome ready!
Profiteer maximaal van de zonwerende eigenschappen door toevoeging van sensoren.
Geniet nog steeds van natuurlijk licht in huis door de speciale doeken
Optioneel is het scherm te bedienen met een slingerstang
Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt! De maximale maat is 3 x 3 meter.
Dit screen is wel windstabiel tot 120 km per uur!
5 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

zipSCREEN.2

De zipSCREEN.2 onderscheidt zich op gebied van slimme innovaties en afwerkingsniveau van de concurrentie. De basis van de windvaste screens wordt gevormd door een stevig geëxtrudeerde aluminium kast die beschikbaar is in ronde of vierkante uitvoering.

De stevige kast zorgt voor een stabiel screen waarbij een maximale breedte van maar liefst 6 meter kan worden behaald en een doekoppervlak van maar liefst 18m2.

De zipSCREEN.2 is verkrijgbaar in 209 RAL-kleuren in mat en structuur uitvoering! Ook bij de doeken heb je keus uit een ruim assortiment types en kleuren.

De zipSCREEN.2 is een screen dat je licht geeft in huis, zonder de hitte.

ROMA ZIP-screen, grijs geëxtrudeerd aluminium kast, grijs doek 1 2 3 4
ROMA ZIP-screen, grijs vierkant geëxtrudeerd aluminium kast, wit doek, transparant vlak voor doorkijk, terrasoverkapping
Doeken kunnen ook met zichtvenster besteld worden.
1
De stoffen zijn lichtdoorlatend en leverbaar in 209 RAL-kleuren standaard in mat en structuurkleuren.
2
Er wordt gebruikt gemaakt van hightech-textiel.
3
Met een rissysteem in de geleiding. Hierdoor is het windvast en zijn grote maten geen probleem.
4

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet. Bediening via motor met vaste muurschakelaar is ook mogelijk.

Maximale afmetingen

Maximaal 6 meter breed.
Maximaal 3,5 meter hoog.
Het maximale doekoppervlak is 18 m2.Frame

209 RAL-kleuren in mat en structuur uitvoering.

Kast

90 / 110 / 130 S / 130 / 150 mm.
Keuze uit een Quadro (vierkant) of Rondo (ronde) cassette.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Screens

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens

Beweegbare onderlat

Eén van de slimme inovaties van de zipSCREEN.2 is de verzwaarde beweegbare onderlat, waar de zipscreens standaard van voorzien zijn. De onderlat zit niet gefixeerd in de zijgeleiders waardoor het volledige gewicht wordt gebruikt om het screendoek strak te houden. Dit komt ten goede van de stabiliteit en zorgt voor een windbelasting tot 120 km/h. 

Oog voor detail

De zipSCREEN.2 is ontworpen met oog voor detail. Zo wordt er gebruikt gemaakt van zogenaamde "blindmontage" waarbij er geen schroeven in het zicht zitten. De afdekdopjes worden zelfs geleverd in dezelfde kleur als de kast/geleiders!
De onderlat van het screen verdwijnt grotendeels in de kast. Hierdoor is de totale hoogte van de kast plus onderlat nergens kleiner als bij de szipSCREEN.2 en is deze zowel van binnen als van buiten nauwelijks zichtbaar.

ROMA ZIP-screen, grijs vierkant geëxtrudeerd aluminium kast, wit doek, transparant vlak voor doorkijk, terrasoverkapping

Transparant screen

Dankzij de sterke windvaste eigenschappen van de zipSCREEN.2 is het screen ook uitermate geschikt voor gebruik als windwering op uw veranda. Om het echte buitengevoel te behouden is het screen daardoor uit te voeren met volledig transparant screendoek. Door de kiezen voor een combinatie van zonwerend screendoek én transparant screendoek komen beiden eigenschappen samen: Door het screen deels te laten zaken weer je (laagstaande) zon, volledig gezakt weer je de wind met behoud van uitzicht.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van Brederode!

Van Brederode is al sinds 1876 een bekende naam in de regio Den Helder. Onder de naam Thuis In Van Brederode zijn wij al jaren een bekend adres voor onder andere raambekleding, verf, behang, vloeren en zonwering. Kortom, bij ons vind je alles voor je woning onder één dak Ons bedrijf is gevestigd in Den Helder. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Den Helder, Petten, Schagen en Wieringerwerf.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 8 vakmensen delen wij graag onze kennis, expertise en ervaring. Dus wil jij deze zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en je huis koel houden? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Maak een afspraak