Over Ambiance Zonwering van der Wal - Helios

Ambiance Zonwering van der Wal – Helios is in 1983 opgericht en is de zonweringsspecialist in de omgeving van Bussum en omstreken. Ambiance Zonwering van der Wal - Helios vormt één bedrijf met Ambiance Zonwering van der Wal in Hilversum. Gezamenlijk leveren zij alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering en woninginrichting in de omgeving van het Gooi- en omstreken.

Ambiance Magazine Zon, Sfeer en Wonen. 

Wij hebben een magazine uitgebracht waarin onze belangrijkste producten en diensten worden uitgelicht, ter inspiratie voor onze klanten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw huis? Bekijk ons magazine hieronder.

 

Helios Zonwering

Ambiance Zonwering van der Wal – Helios stond tot 2013 bekend onder de naam Helios Zonwering. Een zonweringsbedrijf dat in 1983 is opgericht met als doel om dé zonweringsspecialist in Bussum en omstreken te zijn. Maar de tijd veranderd en daarom Helios ook. In 2011 heeft Helios Zonwering woninginrichter Vivante Beem overgenomen. Vervolgens heeft Helios Zonwering besloten in 2014 om een partnerschap aan te gaan met Ambiance Zonwering van der Wal in Hilversum om zo de krachten te bundelen en de klanten nog beter van dienst te zijn. Ambiance Zonwering van der Wal is een bedrijf dat al meer dan 85 jaar zijn sporen heeft verdiend in de zonwering en vormt daarnaast één bedrijf met woninginrichter Vivante Bekenkamp. Door deze samenvoegingen is er één sterke speler ontstaan op het gebied van woninginrichting en zonwering met in totaal vier vestigingen in de omgeving van het Gooi (Hilversum, Bussum en Laren) en Utrecht (de Bilt).

Servicegebied Ambiance Zonwering van der Wal - Helios

Wij werken met een enthousiast team van adviseurs, monteurs en vakspecialisten in de regio 't Gooi en eemland om het buitenleven van onze klanten een stuk aangenamer te maken. Naar aanleiding van persoonlijke adviesgesprekken in onze showroom en bij u thuis geven wij maatwerk oplossingen op het gebied van zonwering, garagedeuren en overkappingen. Wij leveren hoogwaardige, duurzame en servicegerichte oplossingen, die past bij de wensen die u heeft.  

Wat kunt u van ons verwachten?

- Adviseur aan huis. Elke situatie is uniek en vereist een andere oplossing en aanpak. Om die reden komt er te alle tijden, als u dat wenst, een adviseur bij u thuis om alles vakkundig in te meten. Tevens bespreken wij alle mogelijkheden nog eens om tot de beste maatwerk oplossing te komen. 

- Showroom demonstratie klaar. In onze volledig vernieuwde showroom in Bussum heeft u de keuze uit een ruim assortiment zonweringen, screens, uitvalschermen, rolluiken, raamdecoratie en de nieuwste overkappingen en tuinkamers. Onze adviseurs staan klaar om u van het juiste advies te voorzien.

- Eigen monteurs. Onze producten worden altijd volledig op maat gemaakt en door onze eigen monteurs vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt. Uiteraard leggen wij na afloop uit hoe u alles het beste kunt bedienen en gebruiken, zodat u lang kunt genieten van uw investeringen.  

- Bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Doordeweeks zijn wij telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 19.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Is er sprake van een spoedgeval, dan zijn wij altijd te bereiken via ons spoednummer. 

- Koopzondag. Wist u dat wij in onze vestiging in Hilversum elke 2e zondag van de maand gewoon geopend zijn? Heeft u doordeweeks en op zaterdag geen tijd om langs te komen in onze showroom, dan is deze koopzondag zeker een aanrader!

- Gerenommeerde merken. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Roma, Ambiance en Luxaflex. Deze A-merken zijn de beste in de markt en garanderen u langdurig plezier van uw aanschaf. 

- Garantie. Omdat wij vertrouwen hebben in hetgeen wij leveren, bieden wij een garantieperiode van 5 jaar aan op de meeste van onze geleverde producten. De fabrieksgarantie is standaard 2 jaar, wij verlengen deze periode met nog eens 3 jaar, inclusief volledige garantie op de montage. 

Maatwerk oplossingen. Omdat wij begrijpen dat ieder huis anders is, en elke situatie een andere aanpak en oplossing vereist, werken wij met maatwerk producten. Geen enkele situatie is ons te gek, zelfs als u denkt dat er geen oplossing is. Een van onze adviseurs en specialisten staat klaar om u te voorzien van maatwerk advies. 

Onderhoud Zonwering. Wist u dat wij in de wintermaanden ook onderhoud uitvoeren aan zonwering, ook als die niet van ons afkomstig is. Wij voeren onderhoud uit bij zowel particulieren als bij bedrijven. Aangezien wij bij onderhoudsbeurten de zonwering weer kunnen bijstellen en smeren, kan de zonwering weer langer mee.

- Reparatieverzoeken. Werkt uw zonwering niet meer naar behoren of is er iets gebroken? Eén van onze adviseurs komt graag langs bij u voor een inspectie. Als blijkt dat de zonwering te repareren is, dan kunnen wij dat voor u uitvoeren. Tevens is het mogelijk om uw binnenzonwering bij ons te laten repareren. Laat de binnenzonwering in onze showroom inspecteren en wij geven advies over de mogelijkheden. 

- Reinigingsdienst. Heeft u markiezen of raamdecoratie. In beide gevallen kunnen wij deze producten professioneel voor u reinigen. De binnen- en buitenzonwering ziet er dan weer een stuk frisser uit, zodat het weer een aantal jaar mee kan. 

- Vernieuwen zonweringsdoek. Is uw zonwering nog in goede conditie maar is het doek van uw zonwering of markies vuil geworden? Wij kunnen het doek dan vervangen zodat het er weer als nieuw uit ziet.  

Sublieme showroom

Wij onze showroom volledig vernieuwd. Hier kunt u de resultaten bekijken. Of kom bij ons langs op de Oud Bussummerweg 24 te Bussum.

 

Buitenzonwering, overkappingen en meer

Ambiance Zonwering Van der Wal - Helios voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor wij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voeren. Alles op het gebied van buitenzonwering, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, glasdaken, tuinkamers en pergola systemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en shutters kunt u hier terecht. Ambiance Zonwering van der Wal - Helios is onder andere Luxaflex Gallery Dealer.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

 

Bekijk hier onze showroom: