Jouw pakjes en brieven zijn veilig

Valklep

Je pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen ze zacht naar de bodem waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Elk pakje is veilig, ook als je er meerdere na elkaar ontvangt.

Cijferslot

Bij een online aankoop geef je de code mee met je adresgegevens. De koerier leest de code af van het pakje en kan het veilig opbergen in de eSafe. Het cijferslot laat toe pakjes te ontvangen, maar zij kunnen hiermee ook weer opgehaald worden.

Elektrisch slot

Wanneer er op de videofoon van je eSafe aangebeld wordt, ontvang je een oproep op je smartphone. Je ziet wie er aanbelt en je kan het elektrisch slot op afstand openen om een pakje te laten bezorgen of op te halen.

De verschillende modellen

Fenix Top

Pakjes en brieven worden in de Fenix Top pakketbrievenbus langs boven afgeleverd. Zo wordt het volume optimaal benut en is er sprake van een super strak design.

Dankzij de uitneembare dubbele bodem kan je het volume van je pakketbrievenbus zelf bepalen.

Het Large model is voorzien van een extra verticale brievenbusklep.

Fenix Front

Met de Fenix Front kan je dankzij het digitaal cijferslot niet alleen verschillende pakjes ontvangen, maar ook van alles laten ophalen. Denk maar aan online aankopen waarvan je niet tevreden bent, het uitwisselen van sleutels met de poets, loodgieter, etc. Hij beschikt tevens over een apart vak voor brieven en alle andere kwaliteiten van de Felix Top. Bovendien is dit model beschikbaar in Connect versie met elektrisch slot.

Nexus

De Nexus is nieuw in het eSafe gamme. Hij springt eruit dankzij zijn praktische indeling met apart postvak en groot volume voor pakjes.

Een verwijderbare binnenplaat zorgt er zelfs voor dat je het aparte postvak ook kan inruilen voor nog meer capacitieit voor pakjes.

Het deurtje met discreet cijferslot bevindt zich achteraan, waardoor niets een strakke look in de weg staat.

Dropbox

Pakjes en brieven worden net zoals in de Fenix Top modellen langs boven afgeleverd. Zo wordt het volume optimaal benut en is er sprake van een universeel design dat bij elk type woning past.

Omdat de Dropbox Medium vooraan open gaat, kan je die perfect tegen de muur of haag plaatsen. De Small versie gaat achteraan open voor de strakst mogelijke look.

Topak / Shopperbox

Met Topak kies je voor een handig instapmodel. De Topak Digital is voorzien van een digitaal slot. Bij deze eSafe vallen de brieven en pakjes in hetzelfde vak.

Online kopers die al een brievenbus hebben, kiezen het beste voor de Shopperbox. Je kan deze enkel als pakketbus gebruiken of met uitneembare brievenbovenstuk als pakketbrievenbus.

Het grote voordeel van een Shopperbox pakketbuds is dat die niet hoeft te voldoen aan de postwetgeving die beslist waar en hoe hoog die opgehangen moet worden. Zolang de pakketbus zichtbaar is, mag je dus vrij kiezen waar je die ophangt.

Bulkbox

De Bulkbox is ideaal om grote volumes te ontvangen en te versturen. Aangezien deze los staat van de brievenbus kan ze overal in de voortuin of tegen de gevel geplaatst worden. Dankzij het grote volume kan er zelfs voeding in een frigobox in geleverd worden. De Bulkbox is ook beschikbaar in een 'Connect' versie met elektrisch slot om aan te sluiten op een videofoon of slimme deurbel.

Het grote genieten begint bij Ambiance Van der Wal!

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal en Vivante Bekenkamp, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Ons bedrijf is gevestigd in Hilversum. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Hilversum, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, De Bilt, Eemnes, Huizen, Laren, Loenen, Maarssen, Naarden, Utrecht, Weesp, Wijdemeren en Zeist.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Ons team van meer dan 50 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.! 

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Kom langs en krijg maatwerk advies op het gebied van zonwering, overkappingen, raamdecoratie, shutters en gordijnen.

Adviesgesprek