Zonwering voor horeca in 't Gooi

Voor een aantal horecazaken in Hilversum heeft Ambiance Zonwering van der Wal zonneschermen geleverd en gemonteerd. Een aantal voorbeelden ziet u hier: Café 't Tolhuis, Restaurant Puur Smaeck, Lunchcafé van Drimmelen, Café Felix II, De Smidse, IL Porto, De Karroesel en Café de Dokter.

Net als bij een particulier thuis is het leveren van zonwering voor een horeca gelegenheid elke keer anders! Er kan gekozen worden voor een markies: dit geeft een authentieke uitstraling aan je pand en er is keuze uit een houten of aluminium frame voor deze zonwering. Ook kan er gekozen worden voor een doek met tekst, dit zorgt weer voor extra reclame. Is er ruimte voor een terras? Dan kun je kiezen voor een knikarmscherm, doekoverkapping of zelfs een vaste glasoverkapping. Zo kunnen je gasten beschut zitten wanneer het zonnig is of wanneer het juist regent. De extra opties zijn accessoires zoals verlichting en heaters. Zo kunnen de gasten in elk seizoen en op elk moment van de dag genieten van de heerlijke hapjes en drankjes!

 

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek