Doek overkapping op beugels

Deze klanten wilden graag vaker buiten kunnen zitten op een schaduwrijk terras. Echter was er een grote uitdaging want ze hebben een uitbouw aan hun huis, met weinig ruimte om zonwering te monteren. Daarnaast beschikt de uitbouw ook nog eens over een glazen lichtstraat over de gehele breedte. Deze klanten hebben gekozen voor serrezonwering aan de buitenzijde voor optimale zon- en warmtewering.

Niets is te gek voor ons, en dat is duidelijk zichtbaar in de maatwerk oplossing die wij konden bieden voor deze klanten. Als je zelf een uitbouw hebt, dan is de kans groot dat je ook tegen het probleem aanloopt dat een knikarmscherm niet altijd direct op de gevel gemonteerd kan worden. Net als in deze situatie, is er dan te weinig ruimte tussen de dakgoot en de deuren. Als je de deuren dan wilt gebruiken, dan kan het zonnescherm niet open.

Daarom hebben wij bij deze klanten gekozen voor een maatwerk oplossing voor dit probleem. De overkapping is geplaatst op speciale montagebeugels die op de muur zijn bevestigd. De cassette van de overkapping komt hierdoor voor de regengoot te hangen, waardoor het mogelijk is om de deuren te openen zodra het doek van de overkapping uit is.

Doordat de overkapping op staander geplaatst is, heeft de wind veel minder grip op de zonwering en staat deze stabieler dan een knikarmscherm. Bovendien is de trekkracht van een overkapping vele malen minder hoog dan een knikarmscherm, waardoor de gevel ook minder te verduren krijgt. Ideaal dus in een situatie waar weinig steen op de gevel is om het scherm in vast te zetten.

Daarnaast wilden deze klanten ook graag zonwering voor de lichtstraat in de uitbouw. Het meest effectief is zonwering aan de buitenzijde van het glas, zodat de warmte buiten geweerd worden. Het textiel acryldoek is geschikt tegen weersinvloeden als regen en wind en maakt het felle zonlicht diffuus. Deze serrezonwering is elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening, zodat je de zonwering overal in huis kunt bedienen.

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal, leveren maatwerk oplossingen op het gebied van onder andere buitenzonwering en overkappingen. Wij adviseren je graag in onze showroom in Hilversum, Bussum of De Bilt en geven bovendien advies aan huis. Wij leveren uitsluitend maatwerk oplossingen, zodat wij mooie en betrouwbare producten kunnen leveren bij u aan huis.

Beschik jij ook over een uitbouw of een lichtstraat en heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn qua zonwering? Kom dan langs in onze showroom en wij bespreken graag de mogelijkheden samen met jou.

 

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek