Zonnescherm Luxe en screens

Bij een statige villa hoort een royaal terras. Op dat terras wil je ongestoord kunnen genieten van het warme zomerweer. Wij mochten om die reden deze twee duurzame en luxe knikarmschermen leveren bij een klant in Blaricum.

Wij mochten deze zonneschermen en screens leveren aan een klant van ons in Blaricum. Er is gekozen voor twee aparte knikarmschermen zodat beide delen van het terras los van elkaar overdekt kan worden. Zo kan de klant kiezen of het hele terras schaduw vrij wordt, of alleen de linker- of de rechterzijde.

Daarnaast heeft deze klant ook gekozen voor verticale zonwering, ook wel screens genoemd, aan de erker. Zo wordt het zonlicht voor het grootste gedeelte geweerd maar kun je nog wel naar buiten kijken. Zo blijf je het prachtige zicht op je tuin behouden.

Ben je geïnteresseerd naar een kniakrmscherm of screens? Kijk dan verder op onze website. Voor meer informatie over zonneschermen, klik hier. Voor meer informatie over screens klik je hier.

 

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek