Over Ambiance Zonwering Van der Wal

Ambiance Zonwering Van der Wal in Hilversum is een middelgroot, modern zonweringsbedrijf, dat sinds een aantal jaren op maar liefst drie plaatsen is gevestigd. Namelijk op de Nieuwe Havenweg 5 te Hilversum, Oud - Bussummerweg 24 te Bussum en op de Holle Bilt 25 in De Bilt. Op iedere vestiging vindt u een uitgebreide showroom waar u diverse producten zoals knikarmschermen, terrasoverkappingen, markiezen, binnenzonwering e.d. kunt bewonderen.

Zonwering, overkappingen, raamdecoratie, garagedeuren en meer...

Ambiance Zonwering Van der Wal voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor zij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en shutters kunt u hier terecht. Ambiance Zonwering Van der Wal is onder andere Luxaflex Inspiration dealer.

Showroom in Hilversum, Bussum en De Bilt

undefined

Wij hebben showrooms in Hilversum, Bussum en De Bilt. In onze showroom in Hilversum krijgt u een goed beeld van diverse woonsituatiestijlen waarin alle zonwering mogelijkheden, kleuren en trends getoond worden. Ambiance Zonwering Van der Wal stelt de klant altijd centraal en door de jarenlange ervaring is er voor elke situatie wel een oplossing. Vier eigen montageteams staan klaar om u van dienst te zijn.

Projectzonwering

Speciaal opgeleide salesmanagers begeleiden projectzonwering voor kleine en grote projecten van begin tot eind. Ambiance Zonwering Van der Wal heeft in het Gooi en omstreken al veel bijzondere projecten uitgevoerd voor tevreden opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, omroepen, gemeenten, aannemers en particulieren. U kunt de referenties elders op deze website bekijken.

Zonwering en woninginrichting

In het jaar 2000 heeft Ambiance Zonwering Van der Wal de stap genomen om ook in vloerbedekking, marmoleum, laminaat en gordijnen aan alle wensen te kunnen voldoen. Hiertoe heeft Van der Wal het bedrijf Vivante Bekenkamp overgenomen. Van der Wal verzorgt ook uw projectstoffering, in de meest ruime zin van het woord. Door deze combinatie kunt u voor het gehele binnenleven en buitenleven bij Ambiance Zonwering Van der Wal terecht. U vindt de showroom aan de Nieuwe Havenweg 5 in Hilversum.

Voor meer informatie over woninginrichting op www.vivante-bekenkamp.nl

Servicegebied Ambiance Zonwering van der Wal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering van der Wal is niet alleen actief in Hilversum, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, De Bilt, Eemnes, Huizen, Laren, Loenen, Maarssen, Naarden, Utrecht, Weesp, Wijdemeren en Zeist.

Wat kunt u van ons verwachten?

- Adviseur aan huis. Wij komen ten allen tijden bij u thuis op locatie om alles vakkundig op te meten en advies te geven over de juiste keuzes. Klik hier om een afspraak te maken. 

- Showroom demonstratie klaar. U kunt de producten bekijken in één van onze showrooms in Hilversum, Bussum of De Bilt. U heeft geen afspraak nodig, u kunt langskomen tijdens openingstijden, welke staan aangegeven op onze website. 

- Eigen monteurs. Wij monteren alles vakkundig en ruimen achteraf netjes alles op. Onze eigen monteurs komen langs om uw product(en) vakkundig te plaatsen. Ze hebben al jarenlang ervaring op het gebied van zonwering en leggen tevens graag uit hoe alles werkt. 

- Bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week. U kunt ons doordeweeks bereiken van 7.45 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Is er sprake van een spoedgeval, dan zijn wij altijd te bereiken via ons spoednummer. 

- Koopzondag. Wist je dat wij elke 2e zondag van de maand gewoon geopend zijn? Mocht je door de weeks of op zaterdag niet langs kunnen komen? Geen probleem, we zijn onze klanten graag van dienst op elke 2e zondag van de maand. 

- Gerenommeerde merken. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Roma, Ambiance en Luxaflex. Dat betekend dat de kwaliteit hoog is en u nog langer kunt genieten van uw aankopen. 

- Garantie. Omdat wij vertrouwen hebben in hetgeen wij leveren, bieden wij een garantieperiode van 5 jaar aan op de meeste van onze geleverde producten. 

- Reparatieverzoeken. Werkt uw zonwering niet meer naar behoren of is er iets gebroken? Eén van onze adviseurs komt graag langs bij u voor een inspectie. Als blijkt dat de zonwering te repareren is, dan kunnen wij dat voor u uitvoeren. Klik hier voor meer informatie.

- Reinigingsdienst. Heeft u markiezen of raamdecoratie. In beide gevallen kunnen wij deze producten professioneel voor u reinigen. De binnen- en buitenzonwering ziet er dan weer een stuk frisser uit, zodat het weer een aantal jaar mee kan. 

- Vernieuwen zonweringsdoek. Is uw zonwering nog in goede conditie maar is het doek van uw zonwering of markies vuil geworden? Wij kunnen het doek dan vervangen zodat het er weer als nieuw uit ziet.  

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen

 

undefined

 

Luxaflex dealer van het Jaar 2017

In 2017 is Ambiance Zonwering van der Wal uitgeroepen tot Luxaflex Gallerydealer van het jaar. Dit houdt in dat wij de grootste leverancier zijn van Nederland op het gebied van Luxaflex raamdecoratie. In 2017 hebben wij in al onze showrooms een luxaflex Gallery shop, waar u alles kunt bekijken op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en horren van Luxaflex. 

Neem een kijkje in onze showroom in Hilversum: