Vacature Telefonist/secretarieel medewerker

Ambiance Zonwering van der Wal / Vivante Bekenkamp is een dynamisch modern familiebedrijf met 35 medewerkers, dat continue op zoek is naar innovaties, verbetering van producten en dienstverlening naar onze cliënten. Vanuit onze showrooms in o.a. Hilversum leveren we zonwering, screens, terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren, raamdecoratie, knikarmschermen, uitvalschermen, exclusieve zonneschermen en binnen zonwering en woningstoffering. In verband met de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een: Telefonist/ secretarieel medewerker.

Wij zijn op zoek naar jou!

Telefonist/secretarieel medewerker

Wie zijn wij?

Ambiance Zonwering Van der Wal en Vivante Bekenkamp zijn sinds jaar en dag namen die gelijk staan aan kwaliteit en service. Wij hebben ruim 90 jaar ervaring in het blij maken van mensen en het stukje voor stukje mooier maken van de wereld om ons heen met een ruim en inspirerend assortiment aan zonwering en woninginrichting. Dankzij onze passie voor het vak zijn wij nog steeds aan het groeien. Ook ons assortiment blijft groeien en zo blijven ook onze showrooms iedere keer weer gevuld met de nieuwste trends.

Zonder gemotiveerde en gepassioneerde collega`s is al die groei niet mogelijk en omdat we een heel gezonde ambitie hebben om niet alleen dé toonaangevende aanbieder te blijven, maar ook als werkgever de beste werkomgeving voor onze mensen willen, bieden wij ook onze medewerkers graag de kans te groeien. Onze medewerkers leveren immers niet alleen producten, wij doen er alles aan om de wereld mooier en gemakkelijker te maken. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies zoeken wij samen met onze klanten naar de juiste oplossing. Dat vraagt een betrokken en professionele houding van al onze medewerkers en een gedeelde passie voor onze mooie producten en de wereld om ons heen. Help jij ons mee onze missie te volbrengen?

Wat ga je doen?

 • Je bent het telefonisch aanspreekpunt voor klanten en zorgt ervoor dat onze klanten adequaat te woord worden gestaan en doorverbonden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de correcte administratieve afhandelingen van o.a. afspraken.
 • Je bent verantwoordelijk om in eerste lijn de klant in de showroom aan te spreken en de juiste verkoper hierop af te sturen.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de missie en visie van de organisatie.

 

Persoons- en opleidingsprofiel:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring is een pré
 • Je bent stressbestendig, flexibel en communicatief zeer vaardig
 • Je hebt een proactieve en servicegerichte houding.
 • Je bent representatief en dienstverlenend
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

 

Wat bieden wij:

 • Een afwisselende functie in onze organisatie met een compleet high level serviceniveau met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een baan met uitstekende mogelijkheden om door te groeien.
 • Functie-indeling en salaris conform cao en gerelateerd aan je werkervaring.

 

Solliciteren:

Sluiten jouw talenten en ambities aan bij onze vacature?

 

Mail dan jou motivatiebrief met CV naar Eveline van der Weerd eveline@vanderwalzonwering.nl

Of voor meer informatie kun je bellen naar 035-6280203

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!