Vivante Bekenkamp is de woninginrichting afdeling van Ambiance Zonwering van der Wal. Samen vormen zij één bedrijf en zijn specialist op het gebied van zonwering, garagedeuren, overkappingen, shutters, vloeren, gordijnen, horren en raamdecoratie.

Al decennia lang is Vivante Bekenkamp een specialist op het gebied van woninginrichting in het Gooi en omstreken. Ben jij op zoek naar gordijnen, tapijt, pvc vloeren, laminaat, shutters, behang, houten wandbekleding, vitrages of raamdecoratie. Bij Vivante Bekenkamp ben je dan aan het juiste adres.

Ze zijn gevestigd in Hilversum, Bussum, Laren en Baarn. Ze leveren niet alleen prachtige producten voor het huis. Ze meten alles vakkundig bij u thuis op. U heeft geen omkijken naar het opmeten van de woninginrichting. Tevens hebben wij onze eigen stoffeerders in dienst, die vakkundig en met precisie uw huis stofferen, uw gordijnen ophangen en uw vloeren leggen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Vivante Bekenkamp kan bieden? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Wij zijn 1e Pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Wil je zeker weten dat wij alle tijd voor je hebben? Plan dan alvast een afspraak in.

Adviesgesprek

Tip; wil je langskomen? Maak een afspraak!

Omdat wij een beperkt aantal klanten binnen mogen laten in onze showroom en wij graag alle tijd voor jou nemen, raden wij aan om afspraak te plannen voor jouw bezoek. Wij verwelkomen je graag!

Adviesgesprek