Zonwering Laren

Zonwering is er in vele soorten en maten. Schermen voor het terras, of kies voor de koelte door middel van de aanschaf van een rolluik. Wil je wel bescherming tegen de zon, maar wil je wel vrij naar buiten kunnen kijken? Dan is een screen de juiste oplossing. Wil je het hele jaar buiten kunnen zitten, dan is een glasoverkapping of tuinkamer ideaal.

Ambiance Zonwering van der Wal is uw leverancier op het gebied van zonwering, raamdecoratie, rolluiken, overkappingen en garagedeuren. Wij leveren door heel het gooi en ook in Laren en omstreken. U kunt bij ons langs komen in onze showroom in Hilversum om alles te bekijken op het gebied van zonwering. Tevens hebben wij een vernieuwde showroom in Bussum, op de Oud Bussummerweg 24. 

De zonwering wordt bij u thuis vakkundig opgemeten door één van onze adviseurs. Tevens wordt de zonwering gemonteerd door onze eigen monteurs. 

Geen hand, wel een glimlach

Beste bezoeker,

Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is. Wel hebben wij op basis van de voorschriften van het RIVM diverse maatregelen genomen.

Meer over deze maatregelen en het effect op lopende orders/reeds gemaakte afspraken leest u in onze Corona-update.

Lees verder
×
Klik hier om contact met ons op te nemen via WhatsApp!