Ambiance doekcollectie

Ambiance doekcollectie

De doeken uit de Ambiance doekcollectie worden geweven van polyacrylaatgaren en worden daardoor acryldoeken genoemd. De gebruikte garen worden tot in de vezel geverfd en zijn dus door en door op kleur gebracht. Dit voorkomt verkleuring van het doek. 

De acryldoeken worden behandeld waardoor ze vuilafstotend en schimmelwerend zijn. Ook werkt de coating waterafstotend waardoor de doeken bestand zijn tegen (lichte) regen. 

Ambiance doekcollectie

In de Ambiance doekcollectie, bestaande uit 80 dessins, vind je doeken van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor is de kwaliteit en kleurechtheid gegarandeerd! Je kiest dus altijd voor een doek dat jarenlang mooi blijft.

De doekcollectie bevat de meest populaire dessins, effen (uni) doeken en blokstreep-doeken van de laatste jaren en biedt daardoor keuze uit diverse trendy doeken én klassiekers.

Liever toch een ander doek? Buiten deze standaardcollectie is er nog een veel ruimere keuze.

Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line+ zip, grijs aluminium constructie, grijs gestreept doek

Tijdens de vakantieperiode is onze showroom gesloten van zaterdag 24 juli t/m zondag 15 augustus. Wil je toch graag langskomen? Onze showrooms in Terborg en Zevenaar zijn in deze periode geopend op afspraak.

Wij wensen je een fijne zomer!