Luxaflex® raamdecoratie, welk product uit de Ambiance collectie kies jij?

Breng gemakkelijk sfeer in huis met raamdecoratie van Luxaflex®. In deze blog lees je meer over raamdecoratie als belangrijk element in jouw interieur en de op maat gemaakte producten van Luxaflex®! De keuze in raamdecoratie is groot en wij inspireren je graag.

Wat kan ik verwachten van producten van Luxaflex®?

Bij Ambiance hebben wij een diverse collectie van raamdecoratie van Luxaflex®. De collectie bestaat onder andere uit innovatieve producten zoals de Duette® Shades, de Silhouette® Shades en de Luxaflex® LightLine. Alle producten kunnen helemaal op smaak worden samengesteld, passend bij jouw eigen interieur.

Isolerende raambekleding, geluiddempend en afgestemd op jouw eigen smaak

Heb jij ramen met aparte vormen? Of ben je op zoek naar duurzamere oplossingen? Dan zijn de Duette® Shades de perfecte match voor jou. De Duette® Shades zijn leverbaar op vrijwel alle soorten ramen en zijn zo ook zeer geschikt voor schuine en horizontale ramen. Met de Duette® Shades ben je verzekerd van een geïsoleerd huis, een goede regulering van je kamertemperatuur en een uitstekende regeling van het daglicht. Ideaal als je energie wilt besparen!

Ga jij voor zachte stoffen en een verfijnde uitstraling?

De Luxaflex® Silhouette® Shades raamdecoratie is stijlvol en geeft een ruimte een zachte en rustige uitstraling. Doordat de Shades bestaan uit een lichtvriendelijke en lichtdoorlatende stof, wordt het licht gelijkmatig verdeeld over de kamer. Door de filtering van het zonlicht beschermen de Silhouette® Shades je meubels. Dit zorgt ervoor dat de warmteafgifte met 25% verminderd. Bij sluiting van de shades zorgt dit voor een blokkering van de uv-straling en zo bescherm je jouw interieur. Verkoeling in je huis en bescherming van je interieur, een win-winsituatie!

Spelen met lichteffecten

Met het vernieuwende Luxaflex® LightLine rolgordijn ben je verzekerd van mooie lichteffecten gedurende de dag wat ervoor zorgt dat je huis er altijd sfeervol uitziet! Met de Luxaflex® LightLine kan je zelf spelen met licht en kleur. De patronen en kleuren kan je zelf uitkiezen zodat de raamdecoratie perfect past bij jouw interieur. De LightLine raamdecoratie is leverbaar in verschillende transparanties, hierdoor creëer je je eigen gewenste hoeveelheid licht en doorzicht in iedere ruimte.

Luxaflex® is voorzien van kindvriendelijke ondersteuning

Alle producten van Luxaflex® hebben niet-zichtbare koorden. De Duette® Shades en de Silhouette® Shades kunnen we daarnaast voorzien van het LiteRise systeem waardoor je de shades alleen naar boven of naar onder hoeft te schuiven. Wil je écht gaan voor gemak en comfort? Kies dan voor de Luxaflex® PowerView®, waarmee je het rolgordijn van een afstand bedient met een Pebble® afstandsbediening of smartphone.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij benieuwd hoe de verschillende soorten Luxaflex® raamdecoratie er in het echt uitzien en wil je kijken welke het best aansluit bij jouw interieur? Bekijk onze moodboards op Pinterest en doe inspiratie op voor je eigen interieur. Heb je behoefte aan vrijblijvend advies van onze eigen Ambiance adviseurs? Kom dan langs in een van onze showrooms!

Maak een afspraak

Interieur moodboard, zonwering, trends 2023, Ambiance Pinterest
Geplaatst op 24 juni 2022