Welkom bij Ambiance Den Braber

Welkom bij Ambiance Den Braber

Het grote genieten begint bij Ambiance Den Braber! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Leerdam.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je dan ook graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er meer dan ooit voor zogen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment van zonwering voor binnen en buiten zorgen we dat je in alle vier de seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Bakker is een écht familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar actief is in de zonweringsbranche. Jaap Bakker nam het bedrijf over van zijn vader en bouwde het verder uit. Nu staan zijn kinderen, Jelle en Marieke, in de startblokken om het bedrijf over te nemen. Ons bedrijf heeft vestigingen in Gorinchem en Roosendaal en sinds kort ook een samenwerking met Ambiance Den Braber in Leerdam.

Met een team van 20 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Die kennis vanuit jarenlange ervaring, maar ook van de trainingen en cursussen die wij jaarlijks volgen. Binnenklimaat wordt steeds belangrijker, daarom geven we graag advies om samen tot de perfecte combinatie zonwering voor jouw woning te komen. In onze showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien en beleven.

Servicegebied Ambiance Den Braber

Ambiance heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Den Braber richt zich op de regio Leerdam.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Beste bezoeker,

In verband met Pinksteren is onze showroom maandag 20 mei gesloten.

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Den Braber