Ambiance. Een duurzame investering in woongenot.

  • Ga zuinig om met grondstoffen
  • Verlaag je energieverbruik 
  • Bespaar kosten

Duurzame zonwering met extra lange garantie

We gaan voor de hoogste kwaliteit van onze producten die, als ze goed onderhouden worden, lang meegaan en er goed uit blijven zien. En die zekerheid zie je terug in onze garantievoorwaarden.

Voor zonwering en raamdecoratie geldt in de sector als standaard de garantie van de brancheorganisatie ROMAZO. De ROMAZO-garantie geldt voor twee jaar op buitenzonwering en één jaar op raamdecoratie.
Ambiance gaat een stap verder: je krijgt maar liefst vijf jaar op buitenzonwering én raamdecoratie.

Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line+ zip, grijs aluminium constructie, grijs gestreept doek

Langere levensduur, lagere kosten

Met goed onderhoud kun je ook vele jaren na de garantieperiode nog genieten van jouw Ambiance-product. Vooral bij buitenzonwering is onderhoud nodig, doordat weersomstandigheden, vogelpoep, insecten en bladeren een negatieve invloed op de werking hebben. Maak je zonwering daarom na het terrasseizoen schoon en voorkom dat vuil zich ophoopt in het doek of frame. Benieuwd naar wat je zelf kan doen om jouw zonwering te onderhouden en welke middelen je nodig hebt? Lees dan onze onderhoudstips! 

Lees onze onderhoudstips

Technisch onderhoud door de specialist van Ambiance

Jouw zonwering of rolluik bestaat uit diverse bewegende delen. Het doek rolt in en uit, armen schuiven open en dicht of het doek of de lamellen bewegen/kantelen in de geleider. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat zonwering probleemloos blijft functioneren en slijtage wordt voorkomen/vertraag. Daarom adviseren wij je zonwering, net als bijvoorbeeld je auto of CV ketel, regelmatig door een specialist te laten onderhouden. Wil je meer weten over periodiek onderhoud of de mogelijkheden voor een onderhoudscontract? 

Lees meer op onze onderhoudspagina

Toch een defect?

Al is jouw zonwering nog zo goed, na verloop van tijd kan toch een defect ontstaan door slijtage, oneigenlijk gebruik of schade door bijvoorbeeld een (ruk)wind. Dan is het goed om te weten dat bijna alle onderdelen van Ambiance-producten zijn los te vervangen. Zo is het mogelijk alleen een doek, lamellen, motor of armen te vervangen zodat het aanschaffen van een volledig nieuw product in de meeste gevallen niet nodig is. Dat is duurzaam én kostenbesparend.

Regel hier je reparatie

Geef je zonwering een tweede leven met een nieuw doek

Het doek van je zonwering wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Dat kan na verloop van tijd leiden tot verkleuring, vervuiling en beschadiging van het doek. Door het doek te vervangen geef je je zonnescherm weer een nieuwe, frisse uitstraling. En past de zonwering weer helemaal bij de laatste trends! 

Ambiance, een duurzame keuze

Zoals je ziet doen we bij Ambiance heel wat om te zorgen dat jouw zonwering lang mee gaat. Zuinig omgaan met grondstoffen is goed voor de wereld, maar met de producten van Ambiance investeer je ook op een andere duurzame manier in je woning. Door je zonwering en raambekleding slim te gebruiken bespaar je namelijk in de zomer en winter energie doordat de airco of CV ketel een stuk minder hard hoeven te werken. Zo zorg je in elk seizoen voor een prettig binnenklimaat en draag je direct bij aan CO2-reductie.

Lees hier hoe je heel eenvoudig energie bespaart

De belofte van Ambiance

In de showroom van Ambiance kan je altijd terecht voor

  • Een deskundig productadvies van een Ambiance-vakspecialist
  • Een maatwerk product van topkwaliteit
  • Een complete meet- en montage service
  • Een duurzaam advies voor warmtewering en energiebesparing door een erkende Smart Solar Shading Advisor
  • Een topgarantie van 5 jaar op buitenzonwering en raamdecoratie

Maak vandaag nog een afspraak