Sattler acryldoek voor zonwering

Sattler acryldoek voor zonwering

Zonweringsstoffen van Sattler bieden meer dan alleen maar schaduw. Ze beschermen tegen zon en weersomstandigheden. Daarnaast is het doek van een zonwering, of dat nu een zonnescherm, een uitvalscherm of markies is, een centraal element in de uitstraling van jouw woning!

De zonweringsdoeken van Sattler verenigen fantasie, functionaliteit en tijdloos design in High-Tec doeken die jarenlang mooi blijven!

Hoogwaardig zonweringsdoek in 3 kwaliteiten

Hoogwaardig Acryl

De hoogwaardige zonweringsstoffen zijn uit 100%, in de massa geverfd, merkacryl vervaardigd. Hierdoor zijn doeken van Sattler:

  • Voorzien van briljante dessins met stralende kleuren
  • kleurecht; de kleuren stralen jarenlang!
  • Zeer UV-bestendig
  • Uitermate geschikt voor outdoor toepassingen
  • ademend
  • vuil- en waterafstotend

UV Bescherming

Personen met huidtype 1 (rood/bland haar, blauwe ogen, zeer lichte teint) hebben een zelfbeschermingstijd tegen UV-straling van slechts 5 - 10 minuten. Na die tijd bestaat de kans op zonnebrand. En, wat veel mensen niet weten; ook in de schaduw sta je bloot aan UV-straling! De doeken van Sattler reflecteren en absorberen deze straling grotendeels en bieden een UV-bescherminsfactor van minimaal 97,50% (UV40) tot 98,75% (UV 80).

 

3 kwaliteiten

Sattler doeken worden gewezen uit in de masse gekleurd premium acrylgaren. In de massa gekleurd betekent dat het pigment al tijdens het productieproces is elke vezel wordt aangebracht. 

CBA garen
CBA staat voor Clean Briljant Acrylic. Deze garen zijn gladder en beschikken daardoor over intensievere kleuren en groter zelfreinigend effect. Binnen de collectie van Sattler heb je keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Elements: 100% acryl 
Lumera: 66% acryl / 33% CBA
Lumera 3D: 33% acryl / 66% CBA. 

Bekijk de complete Sattler doekcollectie

Hieronder vind je een overzicht van de Sattler doekcollectie. Klik naar rechts bij de doeken om meer dessins te zien. Kies een dessin en het doek wordt getoond op de afbeelding. Ook in de afbeelding is het mogelijk naar rechts te klikken voor meer beelden van het getoonde doek.