Welkom bij Ambiance Haarlem

Welkom bij Ambiance Haarlem

Het grote genieten begint bij Ambiance Haarlem! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Haarlem, Bennebroek, Bloemendaal, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Haarlem is dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Bij ons vind je ervaren zonweringvakspecialisten die voor je klaar staan. We delen graag onze kennis, expertise en ervaring en geven advies over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Wij staan voor goede kwaliteit, een persoonlijke benadering en maatwerk waardoor we voor iedereen een geschikte oplossing in huis hebben. Kom eens langs in onze showroom en laat je inspireren!

Persoonlijke zonwering

Aan het Lorentzplein nr.1 (Houtplein) in Haarlem vind je de gedetailleerde showroom van Ambiance Zonwering Haarlem. Ervaren zonweringvakspecialisten staan voor je klaar om jou een keur aan mogelijkheden te tonen en die, indien gewenst, je volledig en vakkundig kunnen begeleiden. Ook ben je van harte welkom om gewoon eens vrijblijvend te informeren naar de nieuwste systemen.

Wij bieden jou:

 • een heel breed assortiment landelijke service en knowhow
 • unieke producten en oplossingen
 • eigen centrale fabricage
 • landelijk zekerheidspakket / garantieplan
 • specifieke kennis en speciale oplossingen
 • betere kwaliteit door onze eigen productie- en serviceteams
 • de nieuwste producten

Servicegebied Ambiance Zonwering Haarlem

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Haarlem is niet alleen actief in Haarlem, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Bennebroek, Bloemendaal, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

 • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
 • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
 • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
 • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website