Luxaflex® PowerView® Automation

Luxaflex® PowerView® Automation

Luxaflex® PowerView® Automation is een slim bedieningssysteem waarmee je Luxaflex® raamdecoratie automatisch bedient met een afstandsbediening, de PowerView® app of via spraakbesturing. Of je nu thuis bent of niet. Via de centrale aansturing, ook wel de gateway genoemd, kun je de Luxaflex® producten allemaal tegelijk en individueel bedienen.

Luxaflex® raamdecoratie wordt op maat gemaakt en past zich met PowerView® Automation automatisch aan naar jouw wensen, zodat op ieder moment van de dag en in elke ruimte, de perfecte sfeer wordt gecreëerd.

Wat is een PowerView® gateway?

Met de gateway kun je je Luxaflex® raamdecoratie overal bedienen, niet alleen in huis maar ook als je van huis bent. Handig voor als je op vakantie gaat, een weekendje weg bent of als je vergeten bent om je raamdecoratie te openen of sluiten.

Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie met PowerView® Automation?

Eenvoudig te installeren
De installatie van PowerView® Automation wordt in een handomdraai gedaan. Na de installatie kun je je persoonlijke voorkeuren instellen in de PowerView® app. Zo bepaal je zelf wanneer de raamdecoratie zich opent, sluit of zijn favoriete positie aanneemt. Je kunt er ook voor kiezen om de raamdecoratie te bedienen met de Pebble® afstandsbediening of met spraakbesturing.

De mogelijkheid bestaat om op afstand inzicht te krijgen in kleine problemen. Zoals bijvoorbeeld een lege accu.

Stel je eigen scènes in

Kom je ‘s ochtends moeilijk uit bed omdat je slaapkamer nog donker is? Open dan automatisch je Luxaflex® raamdecoratie en laat het daglicht de kamer binnenkomen. Zo word je heerlijk wakker en kan je makkelijker je bed uit.

Of de nachten nu langer of korter zijn, het is belangrijk dat je in een goed slaapritme blijft. Stel je raamdecoratie ‘s avonds in op een door jou gekozen tijd en geniet van een donkere slaapkamer. In de PowerView® app stel je gemakkelijk je voorkeuren en tijden in.

Geen losse koorden meer door draadloze bediening

Het fijne aan PowerView® Automation is dat je geen last hebt van loshangende koorden en hierdoor een veilige omgeving creëert voor je gezin en huisdier(en).

Te koppelen met andere smarthome apparaten

PowerView® werkt met de belangrijkste smarthome-systemen waardoor je je slimme raamdecoratie bijvoorbeeld kunt koppelen aan je slimme thermostaat. Stel in dat als de slimme thermostaat een bepaalde temperatuur bereikt, de verwarming of airco uitgaat en je Luxaflex® raamdecoratie omlaag beweegt. Veel warmte ontsnapt namelijk via de ramen. Door de raamdecoratie naar beneden te laten, houd je de perfecte temperatuur in huis.

Veilig van huis

Het fijne van PowerView® Automation is dat je Luxaflex® raamdecoratie ook op afstand kunt bedienen. Dus ook vanaf je vakantieadres. Hierdoor lijkt het net alsof je huis bewoond is. Koppel ook met andere smarthome apparaten zoals bijvoorbeeld slimme lampen. Ideaal om inbrekers af te schrikken.

Verbinden met andere smarthome-systemen

Het PowerView® Automation systeem is ontworpen voor compatibiliteit met de meeste domotica­technologieën die momenteel op de markt zijn, en met Apple® iOS en Android™ tablets en mobiele apparaten. Integreer de raamdecoratie met diverse bedieningsapparaten en ­systemen van derden via cloud­to­cloud en IP­integratie. PowerView® Automation werkt met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit om je Luxaflex® raamdecoratie te kunnen bedienen met je stem.

Wij adviseren je graag

Onze specialisten nemen je graag mee in de wereld van PowerView® Automation. Maak een afspraak en ervaar PowerView® Automation zelf in een van onze winkels.

Maak een afspraak