Zo houd je de serre de hele zomer koel

Ambiance Palazzo ONE terrasoverkapping, tuinkamer, wit aluminium constructie, glazen schuifwanden

Met een serre voel je je als een koning te rijk. Afgeschermd door glas kun je urenlang genieten van de voorjaarszon. Er ontstaat een lichte ruimte met een open woongevoel, aansluitend aan je woning. Als de zon er de hele dag op staat te branden kan het er wel bloedheet worden. Bij Ambiance hebben we serrezonwering ontwikkeld. Zo kun jij zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar lekker beschut in een koele ruimte vertoeven.

Keep it cool

Dankzij een serre of overkapping kun je vanaf vroeg in het voorjaar tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. In de volle zomerzon lopen de temperaturen al snel flink op onder een glazen dak. Serrezonwering biedt dan de uitkomst. Met een simpele handeling creëer je eenvoudig schaduw op je terras of in je serre. Eén druk op de knop en de schaduw verschijnt automatisch. De zonweringen van Ambiance kunnen oneindig gekoppeld worden en daarom is geen dak te breed!

Serrezonwering is ook uitermate geschikt voor een lichtstraat (aluminium constructie op het dak met glas erin waardoor meer daglicht door het dak naar binnenkomt). Op zonnige dagen zorgt een lichtstraat voor snellere opwarming in je huis. Het is mogelijk om zowel boven als onder de lichtstraat zonwering te plaatsen, net wat je zelf fijn vindt: het effect blijft hetzelfde.

Ambiance serrezonwering Comfort-Line zip, boven het dak serrezonwering, rood gestreept doek
Serre met zonwering
Glazen schuifwanden, terrasoverkapping, tuinkamer
Lichte ruimte met open woongevoel

Chic en passend

Met de M-line breng je zorgeloos je tijd door onder de terrasoverkapping. Deze decoratieve zonwering is mooi van vorm en heel chic. Er zijn dus twee types, namelijk ondergemonteerde zonwering en bovengemonteerde zonwering. De onderzonwering hangt binnen en slijt dus minder, maar heeft hetzelfde effect als binnenzonwering. Het houdt zeker de felle zon en ook wat warmte tegen. Maar de effectiefste warmte wering is de zonwering die bovenop de serre wordt gemonteerd, buiten dus. Doordat de warmte niet binnenkomt zorgt deze zonwering altijd voor een comfortabele temperatuur, ook in de zomer. In koelere tijden worden de stralen van de zon gebruikt om het terras juist te verwarmen. Handig!

Gebruik je serre dag in dag uit

De serrezonwering die Ambiance aanbiedt zorgt voor een aangename schaduwplek op je terras of in je serre. Onze vakspecialisten denken mee over de best passende oplossing die technisch mogelijk is. Voor nagenoeg elke situatie en dakconstructie is wel een passende zonwering te vinden. Het is een verrijking van je wooncomfort en daarmee zéker de investering waard! Dag in dag uit kun je gebruik maken van je serre of terras en het verlengstuk van je woning optimaal benutten.

Geplaatst op 11 augustus 2020