Markiezen Rood

Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.

Onze markiezen zijn leverbaar met een traditioneel houten frame en omkasting, of met onderhoudsvrij aluminium. Deze omkasting zorgt er voor dat de markies geschermd is tegen weer in wind wanneer deze is ingeklapt.

Naast uitklapbare modellen leveren wij ook vaste modellen. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca- of winkelpanden. De uitval en breedte passen we uiteraard aan op jouw wensen. Voor de bediening hebben we verschillende technieken; van een traditionele koordbediening tot een bediening waar je alleen je smartphone voor nodig hebt. Verreweg de leukste keuze is die van het doek. Ga je voor een authentiek gestreept doek, of wil je liever voor een effen modekleur als zwart of antraciet? Bij Ambiance Zonwering kun je kiezen uit tal van kleuren en materialen.

Hier geplaatst is een aluminium markies met een aluminium omlijsting en een elektrische bediening. In combinatie met een Sunvas doek.