Zonnescherm Haarlem: Geniet van de zon in stijl!

De historische stad Haarlem staat bekend om zijn prachtige architectuur, pittoreske grachten en bruisende sfeer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners van Haarlem en omgeving tijdens warme zomerse dagen graag buiten zijn. Het enige nadeel van dit heerlijke weer is dat de zon soms net iets te fel kan schijnen. Gelukkig is daar een oplossing voor: zonneschermen! In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over zonneschermen in Haarlem.

Meer weten over zonneschermen? Klik hier!

Waarom een zonnescherm?

Een zonnescherm is niet alleen functioneel, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je woning. Het houdt de zonnestralen tegen, waardoor het binnen lekker koel blijft. Bovendien biedt het scherm ook bescherming tegen UV-straling, wat vooral belangrijk is als je veel tijd doorbrengt in de tuin of op je balkon.

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende soorten zonneschermen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een knikarmscherm, uitvalscherm of markies. Een knikarmscherm is ideaal voor terrassen, omdat het scherm recht naar voren uitklapt. Hierdoor blijft er veel ruimte vrij onder het scherm.

Een uitvalscherm is daarentegen meer geschikt voor ramen en balkons. Dit scherm klapt schuin naar beneden uit en biedt daardoor veel bescherming tegen de zon terwijl je nog steeds wegkijkt. Deze optie is vooral populair bij individuele ramen op hogere etages en in het buitengebied van Haarlem.

Moderne screens bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen insecten en inkijk. Als je op zoek bent naar een zonnescherm met een traditionele uitstraling, dan zijn markiezen een goede optie. Deze vorm van zonwering is ook verkrijgbaar bij Ambiance Haarlem, op maat gemaakt geeft het jouw woning een klassieke uitstraling. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw woning!

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Nova Shade, grijs gestreept doek, grijs frame

Zonneschermen in Haarlem

Ben je op zoek naar een zonnescherm in Haarlem? Dan heb je geluk, Ambiance Zonwering op het Lorentzplein 1 in Haarlem is goed bereikbaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment zonneschermen, die speciaal op maat kunnen worden gemaakt voor uw woning. Naast verkoop bieden wij ook reparaties en onderhoud aan, zodat jouw zonnescherm altijd in topconditie blijft.

In onze showroom in Haarlem bekijk je verschillende soorten zonneschermen en uitproberen. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden om een onderbouwde keuze te maken. Onze ervaren vakspecialisten staan voor je klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat zijn de beste zonneschermen voor mijn woning in Haarlem?

Het beste zonnescherm voor jouw woning in Haarlem hangt af van verschillende factoren, zoals de afmetingen van jouw ramen, de gewenste mate van zonwering en de stijl van jouw woning. Bij Ambiance Zonwering Haarlem kunnen onze vakspecialisten je hierbij helpen en adviseren over de beste opties voor jouw specifieke situatie. Een populaire optie in Haarlem zijn knikarmschermen, die ideaal zijn voor het creëren van schaduw op een terras of balkon. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs, zodat ze perfect bij jouw woning passen.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm, grijs gestreept doek, RAL 9010 wit frame, somfy motor

Tips bij het kiezen van een zonnescherm

Bij het kiezen van een zonnescherm zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zoals de doekkleur en het materiaal van het zonnescherm. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een zonnescherm te kiezen dat bij de kleur van je gevel past. Onze vakspecialisten meten altijd jouw raam en/of gevel op voor jouw zonnescherm op maat in Haarlem. Ook het type bediening is een belangrijke factor. Ambiance Haarlem levert alle zonneschermen standaard met een elektrische motor, uit te breiden naar een variant op zonne-energie van Somfy.

Vakkundige zonnescherm reparatie 

Heb je een zonnescherm in Haarlem dat reparatie of onderhoud nodig heeft? Onze deskundige monteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van de voordelen van een goed functionerend zonnescherm.

Moet ik rekening houden met lokale wetten of voorschriften in Haarlem voordat ik een zonnescherm koop?

Over het algemeen leveren nieuwe zonneschermen geen juridische obstakels op. In onze showroom informeren en beantwoorden onze vakspecialisten graag jouw vragen omtrent de wet- en regelgeving in de regio Haarlem. Ook geven ze tips over het verkrijgen van eventuele vergunningen, indien nodig.

Bezoek onze showroom in Haarlem

Lorentzplein 1
2012 HG Haarlem

Telefoonnummer: 023 53 11 998


Openingstijden:
Maandag - Gesloten
Dinsdag - 10:00 – 17:00
Woensdag - 10:00 – 17:00
Donderdag - 10:00 – 17:00
Vrijdag - 10:00 – 17:00
Zaterdag - 11:00 – 16:00
Zondag-  Gesloten

Maak een afspraak in Haarlem